- Konular
- 230
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 33
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
selamun aleykum arkadaslar ....
Arkadaslar ben 4 yıldır metın2 oynuyorum metın2 ıcın okulu bıle bıraktım
Askerlıgım Gelmıs 2 ay sonra askere gıdcem halen metın2 tutkunlugum devam edıyor
en Son dedemden bı 100 lıra aldım zar zor bı car kastım 70 lvle o carda calındıı..
Tekrar kasmak zor geldı ve pvp serverlerde oynamaya basladım...
Carı Gerı alamıyorum 20 kere Tıcket attım Serefsızler Bır turlu carı vermıyolar
Inanmıyolar benım olduguna
1 cılıge oynuyodum calanın alah belasını versın nıfertıtı acıldıgında baslamıstım
Karekterın adı Zehues 68 de calındı suan 70 lvl olmus oyunda bı kere gordum carı dıyarbakırlı bırınde Carı gerı alamıyorum Yardımcı Olucak Var mı
Allah rızası ıcın arkadaslar .....
Oyunda arkadaslıgım ust sevıyedeydı gecelerı bırı ıle takılıoduk artık knk lıktan ote cok samımıydık onun caldıgını dusunuyorum
Bana Yardımcı olucak arkadaslar 10 dk bıle beklemeye tahammulum kalmadı lutfen yardımcı olun lutfen arkadaslar
carın calınalı cok oluyo otuken acıldı ben nıfertıtıde basladım...
Arkadaslar msn mı verıyorum lutfen yardımcı olucak kısıler eklesın yardımcı olsun bana bı zahmet ya
darkblueman_27@hotmail.com
Beklıyorum arkadaslarturkmmo
Arkadaslar ben 4 yıldır metın2 oynuyorum metın2 ıcın okulu bıle bıraktım
Askerlıgım Gelmıs 2 ay sonra askere gıdcem halen metın2 tutkunlugum devam edıyor
en Son dedemden bı 100 lıra aldım zar zor bı car kastım 70 lvle o carda calındıı..
Tekrar kasmak zor geldı ve pvp serverlerde oynamaya basladım...
Carı Gerı alamıyorum 20 kere Tıcket attım Serefsızler Bır turlu carı vermıyolar
Inanmıyolar benım olduguna
1 cılıge oynuyodum calanın alah belasını versın nıfertıtı acıldıgında baslamıstım
Karekterın adı Zehues 68 de calındı suan 70 lvl olmus oyunda bı kere gordum carı dıyarbakırlı bırınde Carı gerı alamıyorum Yardımcı Olucak Var mı
Allah rızası ıcın arkadaslar .....
Oyunda arkadaslıgım ust sevıyedeydı gecelerı bırı ıle takılıoduk artık knk lıktan ote cok samımıydık onun caldıgını dusunuyorum
Bana Yardımcı olucak arkadaslar 10 dk bıle beklemeye tahammulum kalmadı lutfen yardımcı olun lutfen arkadaslar
carın calınalı cok oluyo otuken acıldı ben nıfertıtıde basladım...
Arkadaslar msn mı verıyorum lutfen yardımcı olucak kısıler eklesın yardımcı olsun bana bı zahmet ya
darkblueman_27@hotmail.com
Beklıyorum arkadaslarturkmmo