berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 mod MultiLauncher Metin2 MultiMod Hack indir Yeni Versiyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Newance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 553

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

newmulti.jpg

Arkadaslar hilenin resmi yukardadır

Normalde bu hile pvpserverde deneniyor ama daha önceki vermis oldugumuz versiyonlara bakarsak

normal serverlerdede bir cok kullanıcımız hileyi sorunsuz bir sekilde calıstırdı tabiki oyundan atma

sorunu yasayan kullanıcılarda oldu bu oyunda gereginden fazla deger veriyorlar bazı ayarlara ondan

Kaynaklanıyordu şimdi

Hilenin özelliklerinden sadece bazılarını söleyem

Combo Atak hilesi

Atak Hilesi

Hızl Hilesi

Otomotik Toplama

Hayalet Modu

Telepot v.b

Zaten Yukarda vermis oldugum resimde hile mod Ekranı yukardadır ona bakarak nasıl Bir hile oldugunuz

Anlarsınız eger bizi takip eden kullanıcısanız sorun yasayacagınızı sanmam

Şimdi Hilenin Kullanımı

İlk olarak bizim vermis oldugumuz alternatif linklerden birisinden hileyi indirilem

Daha sonra indirmis oldugumuz hileyi rar dan masaüstüne cıkartalım ve daha sonra metin2mod_2011sf_13032011

Adındaki exeli sfx Dosyaya tıklayınız

Burda size dosyaları hızlı bir sekilde nasıl kuracagınızı anlatacam ilk olarak metin2mod_2011sf_13032011

Tıkladıgımız zaman dosyaları sizden nereye cıkartmanızı isteyecektir sizde karsınıza gelen ekranda

Browse tıklayınız ve metin2 klasörüne tıklayarak orayı seciniz daha sonra install deyiniz okadar

Yok ben anlamadım derseniz

İkinci Anlatım sekli şimdide

metin2mod_2011sf_13032011 adlı dosyaya tıklayınız ve installa tıklayarak dosyaları masaüstüne cıkartınız

ve cıkartmıs oldugunuz tüm dosyaları kopyalayıp metin2 klaösrünün icine kopyalayınız

daha sonra oyuna girsi yaparak F5 tusuna basarak hile ekranını aktif ediniz F6 İle ise Multihack Etkin yepınız

İNDİR :

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri