HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
peki injector çalıştırmadan doğrudan loginsystm'e girip ardındanda İnjectöru açmayı denermisiniz injectör açılırsa arkasndan metin2 yi açın sorun yoktur.
Kardeş ne hilsi tam bu ya( Daha 4 gün önca 61 lik charım ban yedi.Yine ban yemeyim:!!'^!'
Kardeş video paylaşmıssınada sen bu videoyu ne ara cektin kaç tane sw var orda anlmadım.Şimdi 44 sw var ama:?
swat kardeş.
Öncelikle 1.postuna cevap veriyim. Kullanılan her hile yakalandığınız taktirde ban yemenize neden olur.2. soruna gelince. Videonun üstünde yada altında net hatırlamıyorum. videonun bana ait olmadığını belirttim.video alman serverindeki bir user'e {hack'ın esas sahibine}aittir. doğal olarakta ordaki serverler alman metin'indeki serverlerderdir. konuyu tam okusaydınız bu soruları sormazdınız neyse iyi forumlar
Öncelikle 1.postuna cevap veriyim. Kullanılan her hile yakalandığınız taktirde ban yemenize neden olur.2. soruna gelince. Videonun üstünde yada altında net hatırlamıyorum. videonun bana ait olmadığını belirttim.video alman serverindeki bir user'e {hack'ın esas sahibine}aittir. doğal olarakta ordaki serverler alman metin'indeki serverlerderdir. konuyu tam okusaydınız bu soruları sormazdınız neyse iyi forumlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)