- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhabalar.
Şunu belirtmek isterimki alıntı değildir, ve lütfen daha önce verildi gibisinde yorumlar yazmassanız sevinirim arkadaşlar. Çunki benim bunu verme amacım çoğu kişi ya düzgün şeklini bulamıyor yada kullanamıyor burada ne işe yaradığınıda açıkladım.
Navicat:
Pek derine inmeden şu şekilde söyleyebilirim, serverinizin bilgilerinin kaydoldugu alandır gerekli değişiklikleri bu program ile yapabilirsiniz.
Atak Server:
Server bilgilerinizi içerisindeki "config"e ayarlayarak oyun içerisinde "Oyuncu banlama - Ban Açma - İtem Editleme - Oyuncu Bilgileri Düzenleme vb. Gibi şeyleri yapabilirsiniz. Birnevi gm paneli.
Metin2 Connect Changer:
Bu program ile serverinize bir giriş exe'si hazırlayabilirsiniz.
Link:
Lütfen bir teşekkürü az görmeyin arkadaşlar.
Şunu belirtmek isterimki alıntı değildir, ve lütfen daha önce verildi gibisinde yorumlar yazmassanız sevinirim arkadaşlar. Çunki benim bunu verme amacım çoğu kişi ya düzgün şeklini bulamıyor yada kullanamıyor burada ne işe yaradığınıda açıkladım.
Navicat:
Pek derine inmeden şu şekilde söyleyebilirim, serverinizin bilgilerinin kaydoldugu alandır gerekli değişiklikleri bu program ile yapabilirsiniz.
Atak Server:
Server bilgilerinizi içerisindeki "config"e ayarlayarak oyun içerisinde "Oyuncu banlama - Ban Açma - İtem Editleme - Oyuncu Bilgileri Düzenleme vb. Gibi şeyleri yapabilirsiniz. Birnevi gm paneli.
Metin2 Connect Changer:
Bu program ile serverinize bir giriş exe'si hazırlayabilirsiniz.
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lütfen bir teşekkürü az görmeyin arkadaşlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 421
- Reaksiyon Skoru
- 397
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira