SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

LocaL Server Kurdum Arkadaslar Giremiyor Yardım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efsane1833
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 604

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Servere Kurdum Ama Arkadas Giremiyor PORT Açtım Virüs Prog Kapadım Servere Aktif Ettim Navicatı Bile Açtım Bi Ara Belki Girer Diye :D Ama Yok Giremiyor Benım Girdiğim Çince Clienti Verdim Sonu .100 ile bitmeyecek şekilde deiştirdi server adresini ama giremiyor :S yardım edeni gm yapacam 700k hp verecem 80k atak yapma özelliği verecem atını 30 level yapacam vs vs lutfen yardım edin.. :(

Portmapları Falan ii Bak Yani köntrol et yanlisin vardir blki Sw açık tutmak İstiosan Virütal Pc Açık Olmasi Lazim ... bu Kdr He xampp Açık olması lazım Sw veri n ve sitenin açık oöması için xampp açık olck orda 4 tane şey var ilk 2 sini start ypcn sw açılck işine yarar inş kardeş

+ Rep Pls

hesabı navicattanmı açtın navicattan acınca hata verebilir üyelik sitesinden kendine hesap acarsan %100 girecektir port mapla felan alakası yok sen üyeliğini üyelik sitesinde nac navicattan acma bende o hataya dusmustum bide mcnin sonunu şöyle yap mesela benim hamachi ipim 5.31.83.221 ben oyun kurucusu olduğum için mcye 5.31.83.100 yazmam lasım anladın mı bunları yaparsan sorun kalmaz diye düşünüyorum bir teşekkür yeter bide +rep:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri