Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kartal'a Nihat müjdesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IHarryPotterI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 264

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kartal'a Nihat müjdesi!

nihat-idman-33288_501.jpg

Beşiktaş'ın önemli silahlarından biri olan ancak yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluğu sebebiyle bir türlü takıma katkı yapamayan Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlı ekipten uzun süre ayrı kalmanın sıkıntısını yaşıyor.

Özellikle kazandığı para ile ilgili çıkan haberlerden son derece rahatsız olduğunu dile getiren milli futbolcu, "Ne zaman oynamasam, hemen para konusu gündeme geliyor. Ben kariyerimde Beşiktaş'ta olsun, İspanya'da olsun, oynadığımın karşılığını alan bir oyuncuyum.

Ayrıca ne ben ne de başka biri, formasından uzak kalmak istemez. En kötü günlerimi takımdan ayrı kaldığım dönemde yaşadım. Bu süreçte eşim ve arkadaşlarımdan büyük destek görüp, moral kazandım" diye konuştu. Manisaspor maçında kadroda yer alan ve bundan sonrası için tamamen hazır olduğunun altını çizen Nihat, "İlk maçımdan itibaren yüreğimi ortaya koyup, elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri