shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KaraHan TwelveSky2.exe Virüslü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PuahxD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 602

PuahxD

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben oyunu 1 yada 2 sene önce yükleyip oynardım sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar yükledim ve şua dünyanın en iyi virüs programı olan Kaspresky var bende birazdan sölicem şeyden söylüyorum bunu:Tmm oyunu yükledim virüs tespit etmedi oyunu açtım Updateleri yaparken tam hatırlamıyorum ama galba 125. Updatede trojen virüs geliyor ve TwelveSky2 ye giriyor oyunu 8 kere kurdum ve her seferinde virüs gelio ve virüs programım her seferinde bunu tespit ediyo ve diyo trojen bulundu siliniyor diyo ve siliyo tmm virüs bulaşmıyor bilgisayarıma ama virüs TwelveSky2 de oldu için TwelveSky2 yi siliyo virüs bulaşmasın diye silincede oyun çalışmıo herkeze söllim virüs programınız virüsü tespit edmiyorsa bu oyunu oynayan herkezde trojen var tesadüf falan deil ben oyunu oynamak isytiyorum ama TwelveSky2 siliniyo nası oynayabilirim hem bi yardımcı olursanız sevenirim hemde sölim virüs var.Başka yerlerede baktım herkez böle söylüyo yani virüs programı virüsü bulan kişiler.

Son düzenleme:
Virüs Programını Devre Dışı Bırak Girersin .d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri