mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
bList 1
bList
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

EmpireMT2 Yeni Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LÜTFEN BİR KİŞİ BU SERVERE TR YAMA YAPSIN.

Merhaba arkadaşlar bu daha önce verildi fakat server kapalı idi
ve yeniden yapılandırıldı sizlerle paylaşmak istedim server süper fakat püf noktası sadece italyanlar için acılmış bulunmakta üyelik alacaklar genelden türkce yazmamaları gerekmekte geleyim özelliklerine 1m ep veriyor ve herşeyi alabiliyorsunuz inci istiridiye hem shopta hem marketlerde satılmakta cok ucuz hem zırhcıda hem silahcıda zırh satılmakta +9 dolunay ise balıkcıda satılmakta lvl siz zırhlar +9 48 lvl zırhlar ise +0 olarak satılmakta + basmak kolay gibi görünsede patlatabiliyor kutsama öneririm exp %500 gerisinide kendiniz çözün.

Ana Site: Benvenuti in EmpireMt2
Download: Index of /download (Cronikal.exe) indirilecek
Shop : Redirect...

yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Anlattiklarindan deil oyundakki yazilardan kardes yanlis anlama ama yinede t ederİm

dikkat edersen yazdıklarıma italyan serveri diye bahsettim oyundaki bazı yazıları ışınlayıcı gibi italiancaya cevirilmiş ayrıca ben tr yama yapmayı bilmiyorm efsunlarda ve düşen itemlerde baya sorun yaşamaktayım tr yama yapmayı bileneler bizimle paylaırsa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri