HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar konumu doğru yere açtımmı bilmiyorum ama ben sorunu yazıyım buraya olmadı moderatör arkadaşlar doğru yere taşır eğer yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.
Arkadaşlar ben normal online bir oyuna veya callof duty vb oyunlara girdiğimdi 2dk geçiyor aradan şöyle bi hata alıyorm VPU Recover artık grafik sürücüsü komutlarına yanıt vermeyen grafik hızlandırıcıyı sıfırladı.
bu hata geldikten sonra oyun donuyor veya bilgisayar otomatik res atıyor
bi bilgisi olan varsa lütfen burdan bana yardım edebilirmi ?
+olarak format bile attım pcye ama düzelmedi

Arkadaşlar ben normal online bir oyuna veya callof duty vb oyunlara girdiğimdi 2dk geçiyor aradan şöyle bi hata alıyorm VPU Recover artık grafik sürücüsü komutlarına yanıt vermeyen grafik hızlandırıcıyı sıfırladı.
bu hata geldikten sonra oyun donuyor veya bilgisayar otomatik res atıyor
bi bilgisi olan varsa lütfen burdan bana yardım edebilirmi ?

+olarak format bile attım pcye ama düzelmedi

Son düzenleme:
Kontrol panelden 'Vpu Recover' seçeneğini kapa.Sorun devam ederse ekran kartını yuvasından sök ve tekrar tak driver ı da güncelleybilirsin birde..atinin catalyst sürücüleriyle beraber gelen vpu recover özelliği, vpu korumaktan çok kullanıcıların sinirlerini bozan mesajlar veriyor... gelişmiş seçeneklerden vpu recover sekmesindeki okey işaretini kaldırın, bu mesajı bir daha görmezsiniz (gpu'ya o/c filan yapmadıysanız sorun yok demektir)
Son düzenleme:
kontrol paneli nerde şimdi bunun ?
eskiden böle bi sorun yoktu yeni olmaya başladı :s
eskiden böle bi sorun yoktu yeni olmaya başladı :s
Hata aşırı ısınan kartın kendini korumaya almasından kaynaklanıyor.
Ekran kartının soğutucusuna hava üfleterek yada kasa içi havalandırmayı iyileştirerek sorununuzu çözebilirsiniz.
Hata'yı iptal etmek daha düyük sorunlara yol açabilir.
Ekran kartının soğutucusuna hava üfleterek yada kasa içi havalandırmayı iyileştirerek sorununuzu çözebilirsiniz.
Hata'yı iptal etmek daha düyük sorunlara yol açabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)