- Konular
- 388
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- -12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Araba Modifiye Etmek:
3 Modifiye Yapacağız
1.Arabaya Cam Filmi Yapmak
1)Öncelikle Arabayı Seçiyoruz.
2) Magnetto Losso ile camı işaretliyoruz:
3)İmage Adjutustment Brightnes And Contrast ı ayarlarsanız Cam Filmi Elde Edersiniz.
Ve Arabamız Hazır..
.................................................. ...........................................
2-)Kaput Kaplama Yapma :
1) Kaputunu siyah yapacagımız arabayı seçicez.Gri arabalarda bu işlemi uygulayın çünkü daha iyi sonuç verir. ben aynı arabayı seçtim :
2-) Magentic lasso Tool u seçiyoruz dikkatli geçelim . örnek aşagıdaki gibi olmalı :
Evet Şimdi Gene Adjustment - Brightnes ve Contrast ı açıyoruz ve ayarımızı Çekiyoruz Tamamdır Sonuç:
3 Modifiye Yapacağız
1.Arabaya Cam Filmi Yapmak
1)Öncelikle Arabayı Seçiyoruz.
2) Magnetto Losso ile camı işaretliyoruz:
3)İmage Adjutustment Brightnes And Contrast ı ayarlarsanız Cam Filmi Elde Edersiniz.
Ve Arabamız Hazır..
.................................................. ...........................................
2-)Kaput Kaplama Yapma :
1) Kaputunu siyah yapacagımız arabayı seçicez.Gri arabalarda bu işlemi uygulayın çünkü daha iyi sonuç verir. ben aynı arabayı seçtim :
2-) Magentic lasso Tool u seçiyoruz dikkatli geçelim . örnek aşagıdaki gibi olmalı :
Evet Şimdi Gene Adjustment - Brightnes ve Contrast ı açıyoruz ve ayarımızı Çekiyoruz Tamamdır Sonuç: