Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dün izlemişsinizdir The Undertaker Ve Triple-h Bu İki efsane WWE ye Döndüler Ve Busefer Raw Bandında Güreşicekler
Wrestle Mania Başlayacağı zaman Geldiler Çünkü Triple-h UnderTakerin Elediği Triplehin Takım arkadaşı Olan Shawn Michaels'in intikamını Almak İçin Geldiği Belli
İkisi Geldiğinde Birbirleriyle göz göze geldiler ve Arenada Yukarıda Duran WrestleMania Yazısına baktılar
Sonrasını İngilizce olarak UNDERTAKERIN Konusmasını WWE'Nin Resmi Sayfasından İzleyebilirsiniz
Hold is barred Teklıfı yapmıs İlk defa duyuorum
İkilinin kapışmaları ileriki haftalarda ve bölümlerde belli olacak şimdilik Bukadar
Not:Holds Barred Teklıfını İzlemek İçin
Wrestle Mania Başlayacağı zaman Geldiler Çünkü Triple-h UnderTakerin Elediği Triplehin Takım arkadaşı Olan Shawn Michaels'in intikamını Almak İçin Geldiği Belli

İkisi Geldiğinde Birbirleriyle göz göze geldiler ve Arenada Yukarıda Duran WrestleMania Yazısına baktılar

Sonrasını İngilizce olarak UNDERTAKERIN Konusmasını WWE'Nin Resmi Sayfasından İzleyebilirsiniz
Hold is barred Teklıfı yapmıs İlk defa duyuorum İkilinin kapışmaları ileriki haftalarda ve bölümlerde belli olacak şimdilik Bukadar
Not:Holds Barred Teklıfını İzlemek İçin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Duyduğuma Göre WrestlMania'da Undertaker Ve Triple H Maç yapacak VE Bu Maçı KAybeden Wwe YE VEda Edicek VE Maçı Triple H Kazanacak. VE Undertaker'ı Bidaha Göremicez Wwe'de
Onu bilmiyorum veda edicekmi bilemioyrum
Ama Bu Holds Barred Maçı SADECE TUŞ VE PES ETTİRME MAÇIDIR
KANDAVNT FELAN YOK :d ama Çok zevk verici diyor internette
en son randy ortonde mcmahon yapmıs 
İki tarafta ayrılmayacak yenılırse
ama ben triple hi de sevdgm için İkisinide tutyorum 
Ama Bu Holds Barred Maçı SADECE TUŞ VE PES ETTİRME MAÇIDIR
KANDAVNT FELAN YOK :d ama Çok zevk verici diyor internette
en son randy ortonde mcmahon yapmıs 
İki tarafta ayrılmayacak yenılırse
ama ben triple hi de sevdgm için İkisinide tutyorum 
Ama eğer undertaker yenilrse gerçekten triple-h in Sonu gelmiştir
Undertaker Peşini Bırakmaz
Undertaker Peşini Bırakmaz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)