kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

The UnderTaker Ve Triple-h 'in Dönüşü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TR MezaRCi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 922

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Dün izlemişsinizdir The Undertaker Ve Triple-h Bu İki efsane WWE ye Döndüler Ve Busefer Raw Bandında Güreşicekler

Wrestle Mania Başlayacağı zaman Geldiler Çünkü Triple-h UnderTakerin Elediği Triplehin Takım arkadaşı Olan Shawn Michaels'in intikamını Almak İçin Geldiği Belli :)

İkisi Geldiğinde Birbirleriyle göz göze geldiler ve Arenada Yukarıda Duran WrestleMania Yazısına baktılar :)

Sonrasını İngilizce olarak UNDERTAKERIN Konusmasını WWE'Nin Resmi Sayfasından İzleyebilirsiniz :) Hold is barred Teklıfı yapmıs İlk defa duyuorum

İkilinin kapışmaları ileriki haftalarda ve bölümlerde belli olacak şimdilik Bukadar

Not:Holds Barred Teklıfını İzlemek İçin

Duyduğuma Göre WrestlMania'da Undertaker Ve Triple H Maç yapacak VE Bu Maçı KAybeden Wwe YE VEda Edicek VE Maçı Triple H Kazanacak. VE Undertaker'ı Bidaha Göremicez Wwe'de

Onu bilmiyorum veda edicekmi bilemioyrum

Ama Bu Holds Barred Maçı SADECE TUŞ VE PES ETTİRME MAÇIDIR :) KANDAVNT FELAN YOK :d ama Çok zevk verici diyor internette :) en son randy ortonde mcmahon yapmıs :)
İki tarafta ayrılmayacak yenılırse :D ama ben triple hi de sevdgm için İkisinide tutyorum :D

Ama eğer undertaker yenilrse gerçekten triple-h in Sonu gelmiştir :)

Undertaker Peşini Bırakmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri