HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar HM yeni geldiğinde FLASBANG yediğimizde alıyorduk bu hatayı bir çok kişiyi sinir etmişti. Şimdi ben uzun süredir oynamıyorum 2 hafta kadar bi süredir
Az önce The Mine'da kuyuya atladım aynı hatayı aldım. C4 patladı öldüm yine hata veriyo ve atılıyorum bu neden olabilir ? intihar edince hata alıyorum ama diğer insanlara bakıyorum atılmıyolar. Bunun bir çözümü var mı ?
Az önce The Mine'da kuyuya atladım aynı hatayı aldım. C4 patladı öldüm yine hata veriyo ve atılıyorum bu neden olabilir ? intihar edince hata alıyorum ama diğer insanlara bakıyorum atılmıyolar. Bunun bir çözümü var mı ?Çözümünü Bilmiom Ama Oyunu Tekrar İndir Kur Belki DüzelirArkadaşlar HM yeni geldiğinde FLASBANG yediğimizde alıyorduk bu hatayı bir çok kişiyi sinir etmişti. Şimdi ben uzun süredir oynamıyorum 2 hafta kadar bi süredirAz önce The Mine'da kuyuya atladım aynı hatayı aldım. C4 patladı öldüm yine hata veriyo ve atılıyorum bu neden olabilir ? intihar edince hata alıyorum ama diğer insanlara bakıyorum atılmıyolar. Bunun bir çözümü var mı ?

İndirmeyi son çağre olarak denicem Z8'e ticked atmayı düşünüyorum. Yorumlar için teşekkür ederim.
İndirmeyi son çağre olarak denicem Z8'e ticked atmayı düşünüyorum. Yorumlar için teşekkür ederim.
Rica ederim fakat ticket cevabı gelene kadar oyunu 10 kere indirirsin
Sen bir indirmeyi dene 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)