Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya Oncelikle Sa
Ben F-CFMOd indirdim.Rapcii17 nn
ikinide indirdim ikisi aynı zaten galıba oyuna gırerken tm hersey guzel ınsertte acılıyor ama daha sonra ne yapmalıyım ben ayarları nasıl olucak hangı tuslarla yanı bıtek spy on-off yapabılıyorm spy on olunca adamlara daldıgım ıslemıyo bıde 5 dk olup olmadan Cl Error hatası alıyorm yardm edermsnz =(
Ben F-CFMOd indirdim.Rapcii17 nn
ikinide indirdim ikisi aynı zaten galıba oyuna gırerken tm hersey guzel ınsertte acılıyor ama daha sonra ne yapmalıyım ben ayarları nasıl olucak hangı tuslarla yanı bıtek spy on-off yapabılıyorm spy on olunca adamlara daldıgım ıslemıyo bıde 5 dk olup olmadan Cl Error hatası alıyorm yardm edermsnz =(
İnserte basıp ekran gelince aşağı yukarı tuşlarıyla istediğin özelliğin üzerine gelip sağ sol tuşlarıyla aç veya kapa sonra home tuşuna bas kapanır o speed ve jump hacklerini kullanmamaya dikkat et yalnız ben onlarda çok hata alıyorum, duvar hacki ve tek atmayı açsan teterde artar bile

Saolasın ama bak bana ayarını verebılırmısın acaba Yani Mesela Wall Hack Auto yazıyo fakat adamlara sıktıgım halde hıc kafa atmıyo hatta adamlara ıslemıyor.Spy Acaba ne ise yarıyor cunku Spy Actımmı adamlara vurdugum ıslemıyor...
Yani bana lazım olan ayarlar Duvar Hack ve Tek Atma diyorsun.Bana o ayarların ısımlerını ve hangi ayarda olması gerektıgını soylermısınız
Yani bana lazım olan ayarlar Duvar Hack ve Tek Atma diyorsun.Bana o ayarların ısımlerını ve hangi ayarda olması gerektıgını soylermısınız
O Hack çok sorunlu hep atıyor hata veriyor çok kasıyor pc donuyor resetlemek zorunda kalıyorum. Normal oynasam daha iyi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...