asayasa 12 Mar 2011 #1 Mrb Arkadaşlar... Vps serverda mavi bayrakta bug var... Mavi bayraga ışınlanmıyor.. Oyun atıyo ve çar bugta kalıyor Mavi bayrakta çar açıncada girilmiyor. BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANZ SEVİNİRİM... LTFN SAYIN TURKMMO HALKI YARDIMLARINIZI BKLİYORUM....
Mrb Arkadaşlar... Vps serverda mavi bayrakta bug var... Mavi bayraga ışınlanmıyor.. Oyun atıyo ve çar bugta kalıyor Mavi bayrakta çar açıncada girilmiyor. BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANZ SEVİNİRİM... LTFN SAYIN TURKMMO HALKI YARDIMLARINIZI BKLİYORUM....
Konu Sahibi Konu Sahibi asayasa 12 Mar 2011 #6 bakar52' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla Saolasnn.. Upvote 0 Downvote By_Alesia 12 Mar 2011 #7 Haaa Hamachi Sndım Ben Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
By_Alesia 12 Mar 2011 #7 Haaa Hamachi Sndım Ben Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.