noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Holiganmt2 Emek Serveri.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguz000000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 318

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ÖncelikLe Merhaba Arkadaşlar.
SizLere HoLiganmt2yi Tanıtacağım Emek Serveri Ben Zor Pvp oynuyamam diyen swde küfür etcek Linke tıklamasın Bile. eVt Simdi ßasLıyorum.

Zırh Satıcısında=61 Zırhları Hortlak,Muho Gibi Seyler Var.
Silah Satıcısında=Kılıclar ZırHLaR.
Olay Yardımcısında=2 Efsunlar Havayi Fişekler Cesaret Pelerini Taş Sanatı Kitabi ve simsek bicagi Vardır.
Zırhcı 2De=Su Perisi Kılıcı,Efsun Nesnesi,Krtik İsabeTLeR,İnciler,Büyülü Metal
Silahci 2De=Levinin Yüzüğü 20m Ama Gmler Size Beleşten verir:D
Market Ablamızdada=Şebnem,PotLar,Rüzgarın Ayakkabısı Mor Pot
Epic SuraDa= DönüsümLer AktifDir.
Servis 1De= AsKerAtAlma,,Kutsama Küresi,,Beceri Sıfırlama,,Skil P Yapmak,,Ve Bossa DönüseBilme.
Servis2De: ÜlkeLeRe ISINLANMA,,Milli PiyanGo Ve Kahraman Olmak..
Lonca Kurma Aktifdir.
Azo Katı Açıktır

Site:www.holiganmetin2.co.cc/
Site:www.holiganmetin2.co.cc/

Evet Bu KaDaR Sw EmeK Serveri Gmler Çok İlgilidir Böyle Bir GüzeL Sw Kurdukları İçin Onlara Teşekkür Ediyorum. [GM]Cihan [GM]SeNSiZiM [TL]Shorty Kurmustur Swyi.... Herkesi Bekliyoruz.Eksik Olan Sizlersiniz MAVİ BAYRAK OLURSANIZ SEVINIRIM. Yorum Atsanız Yeter Konunun güncel olması için MAVI BAYRAKTAN Nefesim SaygıLar...:ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri