kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Karametİn2 17 npc full İtem 7/20

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakk08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya lwlw isteyince ile yapıyosanız basın qitin ya x@

Kardeşim...Çok ama çok dikkatli oku:

Kimse senin veya senin gibilerinin isteklerini yapmak zorunda değildir...

evrende ne gördüysen hemencecik oluvermemiştir...Her şey zamana dayalıdır...

Ki LEVEL,PERFEK SKILLS,AT,PARA,GM ler vericektir...Gerisi zaten 17 NPC LERDE MEVCUTTUR...

Amaki sen ve senin gibiler...Acele ediyorsunuz..Hemen olsun hemen bitsin ...
bu olması zordur...Sonra Aşırı ısrar ediyorsunuz...ISRAR,ACELE,SONRA YAPILMADIMI AFEDERSINIZ KARILAR GIBI KUSUYORSUNUZ...LUTFEN BIRAZ KENDINIIZI TOPARLAYINIZ..BEN BU SERVER ICIN KAC GUN UGRASTIM...EMEK VERDIM...

ALIN TERI DOKTUM...17 NPC BU SERVER HIC BIR YERDE YOK...VE KI GM LER ALDIM LEVEL VS VERSINLER DIYE ...GM LER INSANDIR DEGILMI???4 YERDEN GELEN SESI KAYIT EDEMEZLER VEYA 4 veya 8 ADET ELLERI YOK...BU SEBEBTEN BEKLICEKSINIZ...BEKLEMIYORSANIZ ÇEKER GIDERSINIZ...BAKIYORUM %99 ŞİKAYET YAV:D LOG HATASI ,SET GUILD, GAME.txt HATASI ALIYORSANIZ NETTEN BAKARSINIZ,BENIM HAMACHI ÇÖZÜM MERKEZİ DEĞİLDİR...OYUN OYNAMAK ICIN EKLENIR OYUNA GIRILIR...SITE ACILMIYOR DIYIYORLAR..HAMACHIYI MESGUL EDERSEN TABI ACILMAZ...

BUNDAN DOLAYI BAKTIM OLMUYOR KURALLAR KOYDUM...SIMDI GORCEKLER...
HAMACHIDEN SES CIKMIYOR...OYUN ICI 10 HAMACHIDEN 50 KISIYI BANLADIM..
SERVERIM RAHATLADI...SEBEB REKLAM YAPMAK BU AYIPTIR...KUFUR ETMEK AYIPTIR...MESGÜL ETMEK...ŞİKAYET ETMEK...SERVER AÇIKTIR...GELENE HOŞ GELDİN GİDENE GÜLE GÜLE...

agalar bune yavas site böle :s

buda benim eserim
1112100349.jpg

Kardeş ben siteyi açıyorum hamachi ya giriyorum bağlanıyorum ama siteye girmiyor bozuk diyor bende neden olabilir çözüm...Ya da birtane üyelik verebilirmisiniz allahrızası için ne olur...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri