- Konular
- 441
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
evet gine bir yaprak döküldü ağaç çıplak kaldı yani mmomt2 ağaç bizler ağaç
- Konular
- 276
- Reaksiyon Skoru
- 200
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Bu Konuyu Açmak İçin Çok Düşündüm Ama Bizim İçinde Bu KadarmışÇoğunuz Beni Tanımazlar Malum Yeni Başladınız Eskiler Bilir Yaklaşık 17,18 Aydır Oynuyordum.Boss Kralı Olarak Bilinirdim Eskiden Amacımız Vardı Oyunda Ama Artık Eskisi Kadar Zevk Almıyorum.Çok Büyük Arkadaşlıklar Kazandım Bu Oyunda Çok Büyük Kardeşlerim Oldu Gerçekten Bu Oyunu Hiçbir Zaman Unutamıycam.Hepiniz Kendinize İyi Bakın Benden Bu Kadar..
ARKDASIMIZIN ÇARINI BİR ÇOK KEZ SOYDULAR TOPLADILAR ODA HAKLI YAPICAK BİRŞEY YOK BEN ESKILERDENIM WADA GABRİEL VE OZHAN SARI BAYRAK GURUBU UNUTULMUYACAK...Ben devam ediyorum bizide sogutuyorlar çok fazla çoluk cocuk doldu sacma şeylerın pesınden gezıyorlar yok muhosuymus yok tasıymıs suymus buymus haklısın dostum bellı olmaz bende bırakabilrim..
- Konular
- 2,801
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 230
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
2.ci Defa Çarı Toparlayamam Bu Sefer..![]()
Kanka öle deme.Benim venüste 6-7 tane edit gitti.0 TL ile 8 Edit dizdik ortağımla

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)