ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Server kurulumu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PcCaNaWaRı_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 566

PcCaNaWaRı_

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
81
Reaksiyon Skoru
116
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
143
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tecrübeli arkadasların yardımı istiyorum... (tecrübeliden kasıt her serverı kuran degil:)) Bu navicat programı sanırım mysql a baglı bi program yani my sqli 1-2 kere gördügüm icin ne oldugunu bilmiyorum ve bu program icin my sql gerekir mi ? Ayrıca serverları hamachi ile kurarsak mutlaka bir hamachi adminin acık olması lazım ve datanın kayıtlı oldugu makine dısında baska hic bi makinedeki hamachi kullanan kisiye adminlik atanırsa oyun acılmaz galiba değil mi ? Ve bu navicat kullanarak ya da dataları baska bir programla acarak (dosya formatlarının ne oldugunu bilmiyorum programı da yazarsanız sevinirim) harita ya da canavarlar nasıl düzenlenir ? Ayrıca makinenin iyi olması lazım server icin biz 25 kisiyi (internet baglantısı 2 mb diye gecen standart ttnet hizina sahip), sınırsız kotaya sahip bir bilgisayarda hangi sistem ozellikleri olursa 30 kisiyi rahat oynatabiliriz ? (lutfen 1 gb ram 512 ekran kartı gibi sacma seyler yazmayın sadece memory ile pek bisey olmuyo)

Bide cok kaynak arastırması yaptım ben verilen silah kodlarının hepsini 2 yıl oncesinden biliyorum cok yuzeysel seyler buldum iyi bir kaynak bilen biri varsa sevinirim

Tecrübeli arkadaslardan yardım bekliyorum server kuracam ama her server gibi olsun istemiyorum ya da hazır seyler kullanarak duzenlemek de istemiyorum temel olarak duzenleme mantıgını anlatabilirsiniz (gerci daha navicat yok ama) sevinirim... Ve bi sorum daha var hamachi benzeri bir program kullanarak (tunngle istiyorum) yine serverı nasıl kurarız ya da kurulur mu onu merak ediyorum tunngle da tek bir agda 255 kisiye kadar izin var o daha iyi olur diye dusunuyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri