HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Yenı serverımız acılmıstır bugun acıldı daha yenı server npc leri hazırlandı 5.efsun nesnesini eklendi 6 aylık peşin parası verildi server ramı 4 gb dir oyunda lag yokdur npc lerde +65 silahlar +9 0 yangdır +61 zırhları bulunmakdadır basındada soyledıgım gıbı serverda lag yokdur asla olmaz oyunda 127 lwl olanlara kraliyet verilmekdedir 250 lwle ulaşana edit item verilecekdir oyunda kasma seviyesi normaldir oyun stesi ni veriyorum
h t t p : / / c r e e d g a m e m t 2 t r . s u p e r p v p . c o m / i n d e x . h t m l
bana oyunda [TL]Sparcodan ulasabilirsiniz
oyuna 1 lwl at uzerınde +9 itemlerle baslarsınız p npc bulunmakdadır herkese ii oyunlar ii kasmalar....(not: Efsunlar şöyledir
Kilic Savunması 15
Bicak SAvunması 15
Ciftel savunması 15
Ok savunması 15
Yelpaze Savunması 15
Çan Savunması 15
h t t p : / / c r e e d g a m e m t 2 t r . s u p e r p v p . c o m / i n d e x . h t m l
bana oyunda [TL]Sparcodan ulasabilirsiniz
oyuna 1 lwl at uzerınde +9 itemlerle baslarsınız p npc bulunmakdadır herkese ii oyunlar ii kasmalar....(not: Efsunlar şöyledir
Kilic Savunması 15
Bicak SAvunması 15
Ciftel savunması 15
Ok savunması 15
Yelpaze Savunması 15
Çan Savunması 15

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)