romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

3 ü 1 arada :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beklenti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ya varya şu oyunu tasaryanlarıınnn taa yedi ceddinin ..... sokimm ! :mad: Ya varya deli oluorum şu suralara yaa abi elimden gelse sanal aleme akıp geberticem şu gerizekalıları ya amq yok böyle birşey ya abi napalım 7 tane iç takı takabilioruz ancak hepsini aldık amq 7sin 7sindede sura 30 savunması var ama yinede amq çocugu 5k gömuor kritsiz hali buu yaa amq kim tasarlamış bu oyunu kim öğretmiş bu millete bu büyülü surayı amq boşuna mı alıoz biz bu editleri amq yaa sikerim böyle işi .. Haaa şunu de eklim oyun yönetimide bu suralara ayrıcalık verior yaa abi ninjaya göre adam gibi editte yok amq sitede bi cevikli ayakkabı var bi kask bide silahta haa bide yeni zirha eklemisler amq surada her iteme zeka basmıslarr adamların gücüne güc katıorlarr bu böyle devam etmez arkadaşlar sus sus nereye kadar amq özürlüleri ile dolmaya devam edior sunucular kimsenin sesi çıkmıor bu konuda amq olmasa satacam chari sikerim böyle işi amqq bu ne amq ömrüm boyunca sura kasmadım kasmamda amq sikerim öyle elii amqum sakat beyinlileri amq önceden saman vardı simdi sura çıktı piyasaya sokim böyle işe amq ya amq bu oyun açıkları hep bizze mi denk gelior amq ben neden kız karakter oynamak zorundaım kii haa sorim size neden ?? Amq kız karakteri hızlı çunku amq ondan adam olan erkek yavas yavas atıor amq oyun tararıcısı erkegi neden hizli yapmıon got verinin evladi .. off off tövbe tövbe yaa pff :ka24:

Oyun Yönetimine Karşı Böyle Konuşamazsın.
Bildirildin ;)

:DD hem güldüm hemde 1 saat önce bildirdim :D haklı gerçi de kendini ifade tarzı ilginçmiş..

oyunun akışı bu yönde,şimdilik elden gelen birşey yok ama üslup insanı haklıda olsa haksız çıkaracak bir olgudur...

Konu Kapatılmsıtr...

Bu kadar sövünce eline ne geçti bilmiyorum ama, yazık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri