Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar çoğu kişi bu konuda sorunlar yaşıyorlar bazıları böyle arkadaşlara hile kullanıyorsunuz diyor ama sadece hile kullananlarda olmuyor bu hata duruma göre geliyor windows 7 , windows vista gibi sürümlerde daha çok karşımıza cıkıyor bunun çıkmasının sebebi ise bu 2 sürümün çoğu programa kendini kapaması ve çalışmaz hale getirmesidir....
Evet anlatımımıza geçiyoruz...
ilk olarak " locale_tr.addr " dosyasını siliyoruz bunu yaptıkdan sonra direk
çalıştırdığımızda karşımıza SetGuildMarkPath hatası ile karşı karşıya kalacağız
daha sonrasında ise aşağıdaki linkden vereceğim dosyayı indirip pack içine atınız...:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Bu dediklerim bu hataların düzeltilmesinde tek ve sorunsuzdur çoğu kişinin verdiği bilgiler yanlıştır çünkü SetGuildMarkPath için verdikleri packler yanlıştır :ka24::ka24::ka24::ka24:
Link :

Yorumlarınızı bekliyorum her yoruma + rep vereceğim bilginiz olsun sizlerden de + rep bekliyorum.Sabit yapılacabilecek bir konudur herkese kolay gelsin
Evet anlatımımıza geçiyoruz...
ilk olarak " locale_tr.addr " dosyasını siliyoruz bunu yaptıkdan sonra direk
çalıştırdığımızda karşımıza SetGuildMarkPath hatası ile karşı karşıya kalacağız
daha sonrasında ise aşağıdaki linkden vereceğim dosyayı indirip pack içine atınız...:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Bu dediklerim bu hataların düzeltilmesinde tek ve sorunsuzdur çoğu kişinin verdiği bilgiler yanlıştır çünkü SetGuildMarkPath için verdikleri packler yanlıştır :ka24::ka24::ka24::ka24:
Link :

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.

Yorumlarınızı bekliyorum her yoruma + rep vereceğim bilginiz olsun sizlerden de + rep bekliyorum.Sabit yapılacabilecek bir konudur herkese kolay gelsin
virüslüüü!!!!
alın gerçek multihack virüs tarama sonucu;
buda indirme linki;
tr ve pvp serverde sorunsuz çalışmaktadır!!!!
hızlı koşma,teleport,wallhack (duvar içinden geçme) hepsi çalışmaktadır!!!!
alın gerçek multihack virüs tarama sonucu;
buda indirme linki;
tr ve pvp serverde sorunsuz çalışmaktadır!!!!
hızlı koşma,teleport,wallhack (duvar içinden geçme) hepsi çalışmaktadır!!!!
Ne yaptıgını sanıyorsun sen acaba dosyamın neresi virüslü be benim verdigim link setguildmarkpath ile ilgili arkadaşım sil şu yorumunu yaptıgın ayip
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)