- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Teşekkürler
- Konular
- 61
- Online süresi
- 39m 17s
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Oyuna giriyorum lobide bekleyince atmıyor ama oyuna girince 5dk sonra atıyor ama lobide 5 dk bekleyip oyuna girince anında atıyor.Hack yok.Bugrtrapda çıkmıyor.
Son düzenleme:
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
S.a şimdi benim sorun nette üzerine çok fazla konu açılmış bir sorun olmasına rağmen net bir çözüm yok yorumlara kimse işe yaradı diye cevap vermemiş turkmmo'da da birkaç konu buldum ama kilitlendiği için kimse işe yaradı falan dememiş bu yüzden çözümler işe yarıyormu bilmiyorum ki ben bu çözümlerin çoğunu denedim...
Ben arkadaşımda point blank ı görmem üzerine point blank e başladım arkadaşımın pcde oynarken hiç bir sorun yoktu ancak kendi pcme yükleyince bir takım sorunlarla karşılaştım...
PBLauncher'a bastım ilk olduğu için her oyundaki gibi biraz bekletti ancak sonunda bitti bitmesine ama aşağıda bir hackshield die kalkan resimli küçük bir pencere çıktı 2 adet doldu ancak gerisi hiç dolmadı oyunu yeni yüklediğimden biraz uzun sürer diye düşündüm ancak 2-3 dk ye yakın bekledim ve sonunda kapandı oyunun açılacağını sanıyordum ancak diğil oyunun açılması bir hata bile vermedi virüs programının devre dışı bırak seçeneklerinin hepsine tıkladım yani program devre dışı (Eset Smart Security kullanıyorum) napabilirim point blank ile ilgili daha pcde hiç bir hack yok bazı wolfteam - rakion hileleri var ancak hiç biri aktif değil yani açmadım napabilirim oyunun açılması için uzun uzun bidaha kurmam gerekiyorsa illa kurucam artık bu arada format at deme lütfen...
Cevap bekliyorum iyi forumlar...
Ben arkadaşımda point blank ı görmem üzerine point blank e başladım arkadaşımın pcde oynarken hiç bir sorun yoktu ancak kendi pcme yükleyince bir takım sorunlarla karşılaştım...
PBLauncher'a bastım ilk olduğu için her oyundaki gibi biraz bekletti ancak sonunda bitti bitmesine ama aşağıda bir hackshield die kalkan resimli küçük bir pencere çıktı 2 adet doldu ancak gerisi hiç dolmadı oyunu yeni yüklediğimden biraz uzun sürer diye düşündüm ancak 2-3 dk ye yakın bekledim ve sonunda kapandı oyunun açılacağını sanıyordum ancak diğil oyunun açılması bir hata bile vermedi virüs programının devre dışı bırak seçeneklerinin hepsine tıkladım yani program devre dışı (Eset Smart Security kullanıyorum) napabilirim point blank ile ilgili daha pcde hiç bir hack yok bazı wolfteam - rakion hileleri var ancak hiç biri aktif değil yani açmadım napabilirim oyunun açılması için uzun uzun bidaha kurmam gerekiyorsa illa kurucam artık bu arada format at deme lütfen...
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
S.a şimdi benim sorun nette üzerine çok fazla konu açılmış bir sorun olmasına rağmen net bir çözüm yok yorumlara kimse işe yaradı diye cevap vermemiş turkmmo'da da birkaç konu buldum ama kilitlendiği için kimse işe yaradı falan dememiş bu yüzden çözümler işe yarıyormu bilmiyorum ki ben bu çözümlerin çoğunu denedim...
Hiçbir Hackshield size maksimum hizmet sunmayacaktır.Bilgisayarınızda eğer daha önce hack kullandıysanız klon dosyalar kalmış olabilir.Bakım programları (ki
IObit'in bir ürünü olan aynı zamanda bilgisayarının da performansını arttıracak Advanced Systemcare v.5.20 önerimdir) kullanman,belleğindeki bu kalıntıları temizleyecektir.Ayrıca Pointblank ile aynı klasör altında bulunan başka belgeler barındırıyorsan oyun dosyalarına karışık bir biçimde bunları silmen iyi olacaktır.Tabi ki hackshield'in tek sorunu bu da değil.Kimi temiz dosyaları yalnış algılayabiliyor.
Bir başka sorun ise Hackshield sürümünün güncel olmaması.Eğer eski bir sürümse veya eksik yüklenmişse sorun çıkartabiliyor.Oyunu PBLauncher'dan açman sağlıklı.
Bir diğer başka önerim eğer Vista gibi bir işletim sistemin varsa oyunu yönetici olarak çalıştırmandır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)