- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
amd atheon 64 bit x2 2,1Ghz işlemci
win7 64bit home basic işletim sistemi
4GB RAM
2GB ati HD3200 ekran kartı
320GB HDD / 240GB boş
Sadece point blank açık, başka bir antivirüs ya da farklı herhangi bir program tarayıcı vs açık değil. sistemde virüste yok ancak oyun bittiğinde siyah ekranda 15-20sn kadar bekleme yapıyor. fakeli kasmalarda filan çok fazla bekliyor. seri seri kasamıyorum.
Bunun sebebi nedir? Netim hızlı ayrıca gamebosster denedim yine aynı. pcye de geçenlerde format attım, hiç bir şey yüklemedim virüs yok. sadece pb indirildi.
Bu siyah ekranda beklemeyi nasıl azaltabilirim? Benim dışımda çok az kişide var bu sorun.
Evimizde aynı pcden 2 adet mevcut. onda da bazen hızlı oluyor, bazen benimkinden daha da yavaş oluyor. ortası olmuyor
win7 64bit home basic işletim sistemi
4GB RAM
2GB ati HD3200 ekran kartı
320GB HDD / 240GB boş
Sadece point blank açık, başka bir antivirüs ya da farklı herhangi bir program tarayıcı vs açık değil. sistemde virüste yok ancak oyun bittiğinde siyah ekranda 15-20sn kadar bekleme yapıyor. fakeli kasmalarda filan çok fazla bekliyor. seri seri kasamıyorum.
Bunun sebebi nedir? Netim hızlı ayrıca gamebosster denedim yine aynı. pcye de geçenlerde format attım, hiç bir şey yüklemedim virüs yok. sadece pb indirildi.
Bu siyah ekranda beklemeyi nasıl azaltabilirim? Benim dışımda çok az kişide var bu sorun.
Evimizde aynı pcden 2 adet mevcut. onda da bazen hızlı oluyor, bazen benimkinden daha da yavaş oluyor. ortası olmuyor
- Konular
- 533
- Reaksiyon Skoru
- 143
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu Hs'ye Hala Bir Çözüm Bulamadım Arkadaşlarımın Dosyasını Alıyorum Giriyor Kapatınca Tekrar Açmıyor Bu Sıkıntıyı Nasıl Cozecegim. Yardımcı Olabilirmisiniz.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıldır SORUNSUZ bir şekilde Point Blank oynuyordum ta ki 2 hafta önceye kadar...Oyunu açıyorum mouseyi hareket ettirmezsem hiç bir takılma yok ama mouseyi hareket ettirdiğim anda sürekli kasma yapıyor mouseyi oynatmazsam sorun yok.Lütfen bu kasmanın sebebini bilen varsa yardım etsin.Bu arada kasma hiç bir şekilde donanımsal veya internet hızından kaynaklı değil...
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Point Blank hakkında sorunlarınızı, isteklerinizi, eleştirilerinizi kısacası pointblank ile alakalı herşeyi bu konu altından yazabilirsiniz.
ben nasıl sunucuma point blank server kurabilirim ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)