Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Zülfikaroğlu: Ne avukatı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 251

Steer

Level 8
TM Üye
Konular
1,043
Online süresi
10m 55s
Reaksiyon Skoru
106
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
222
MmoLira
21
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu Schuster'in Beşiktaş'tan ayrılmak için avukatını Türkiye'ye çağırdığı yönündeki iddiaları şöyle değerlendirdi:

"BEN Schuster'le sürekli birebir görüşüyorum.. Bu iddialar nereden çıkıyor bilmiyorum.. Zaten Schuster ayrılmak istese, öyle avukatlık filan bir durum yok.. Şartlar çok net, kendisiyle ilişkimiz çok iyi.. Ona sormaya bile gerek duymadım.. Çünkü bizim Schuster'le ilgili görüşlerimiz çok net.."

BEŞİKTAŞ'IN İspanyol kaptanı Guti de Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu ikilisiyle görüşerek, puan cetvelindeki durum nedeniyle özür diledi..

GutI, "2 önemli maçı da basit hatalar yüzünden kaybettik..

Gerek F.Bahçe gerek Trabzon maçlarında tam havaya girmiştik, rakip risk almaya başlamışken gördüğümüz kırmızı kartlar düzenimizi bozdu.. Ama biz bir takımız.. Her maçı ayrıntılardaki hatalarımız yüzünden kaybettik.. Bizim kalibremizdeki bir takımın çok daha iyi top oynaması lazım.. Ancak bazı arkadaşlarımız baskıyı kaldırmakta zorlanıyor. Ne olursa olsun, bu hale düşmememiz lazımdı..

Bizim yüzümüzden bu duruma geldiysek, yine bizim sayemizde yaptığımız dipten kurtulacağız.. Takımın biraz morali bozuk ama Simao ile birlikte elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı..

Teşekkürler. :)

Teşekkürler*

Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri