xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

WolfTeam Hakkında Bilgi (El Emeği)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedOptions
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

"Wolfteam bilim-kurgusal yapısı açısından DVOFPS sevenlere yeni bir soluk olmuş. Oyunda oynanabilir bir çok mod bulunuyor. Filmlerde gördüğümüz Kurt adamların aksine, hırçın ve hızlı olan Kurt adamları kontrol edebiliyor, rakiplerimizin ensesine pençe darbesini indirebiliyoruz. Ama bu şekilde olmaz, ben insandan vazgeçemem diyenler için Askerleride seçme şansına sahibiz. Oyuna kısa zaman önce Tabanca, Sniper ve Bıçak modu eklendi. Bu yeni modlar oyunun eğlencesini ikiye katlamış durumda. Eğer Counter Strike ve Half Life oynamaktan bıktıysanız ve yeni deneyimler arıyorsanız Wolfteam size ilaç gibi gelecek!"

Ben de oyunu oynamaya birkaç gün önce başladım ve herkese tavsiye ediyorum.
Alışıla gelmiş FPS oyunlarının aksine FPS ve RPG yi (Kurtadamlar ve Askerler) ile bir araya getirmişler ve çok güzel bir yapım olmuş.
Counter-Strike bir klasiktir. Bu doğru. Fakat bu oyun Counter-Strike'a fark atabilir diye düşünüyorum (ki zaten şu anda daha çok rağbet görüyor).
Oyundan birkaç görüntü:

wolfteam_human_insan.jpg

image_004.jpg

Buradaki resimler çok güzel çıkmamış olabilir..
Ben kendi bilgisayarımdan bir ara SS alıp buraya koyacağım ve görüntülere hayran kalacaksınız.
Ayrıca WolfWar dediğimiz olay ile kurt savaşları yapabiliyoruz. Cüzi bir oyun parası ile kendimize bazı özellikler alıp, mutasyona uğrayıp, çok daha güçlü olabiliyoruz.

Bende oyunun artıları:
Grafik
Oynanış
Efektler
Sıkıcı olmaması
Küfür ve argonun az olması
Hilelerin şu anda çalışmaması.

Eksileri:
Torrent başta yavaş iniyor (torrent indirirseniz) 10 dk gibi bir süre sonra 700kbps/sn ile indiriyorsunuz ve tam zaman ayarlaması yapamamış oluyorsunuz.

Oyunda sunucuya bazen giremeyebiliyorsunuz internet hızınız odadaki kişilerden düşük diyor ama korkmayın. Oyunu yükleyin, bir kere açın bu hatayı alırsanız pc yi yeniden başlatın ve modemi resleyin, düzelecektir.
Bunun dışında WolfWar eğlenceli olmasına rağmen çok para kazanamıyorsunuz. Ortalama 100 Altın alırsınız fakat Ölüm Oyunun'da yaklaşık 500 altın alma şansınız var. (Özellikle de CSden buraya geçtiyseniz refleksleriniz oradakilere göre çok güçlü oluyor ve rahat adam vuruyorsunuz.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri