Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hgghgghghh
ama bir arkadaşim diyo ben 20 kere ban yedim acildi diyo
Sacmalama 20 Keremı Oha O Adam Kandırmıs Senı xD
yani ben car gitti dimi elvada crossfire siliyom seni hayatımdan carımı aldın benden turkmoooooo 
:8

:8
ya olm uydurma bende hack var vall hacklı ne ararsan var ama tek atmıo 5 10 mermide öldürüo ama süper hack wall hack herseye deger
belki paylasırım haber bekleyin benden
belki paylasırım haber bekleyin bendenBen sadece 2 kez TeamViewer açık diye ( Hack değil ) ban yedim ama ticket attım mesaj geldi kontrol ettiler banım açıldı ama hack'ten hiç ban yemedim . Süresiz ban yiyenlere geçmiş olsun ban yiyeyenlerin hesabı yüksek level ise ( Örnek : Major ) ve ZP ile alınan eşyası varsa ( Örnek : M4A1 Golden ) biliyorsunuz yaklaşık M4A1 Golden almak için 126 TL gibi bir para ödemeniz ve size kupon çıkması gerekiyor .. Adam belki çok emek verdi , ( Örnek : mp4 varsa onu satmıştır ) . Bunları göze alarak uyarmaları , birdaha ki hack kullanışlarında süresiz ban yiyeceğini söylemeliler ..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...