HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
• Adım :Onur
• Soyadım : Ergün
• Yaşınız :16
• Yaşadığınız Yer : İstanbul
• Daha Önceki GM'lik Tecrübem :4 hamachili sw kurdum 2 vps serverda gm lik yaptım.Navicat,Frezilla,Putty,Virutal Pc den felan çok iyi anlarım elimden geldiğincede size yardımcı olurum.Nerdeyse tüm bilinen gm kodlarını bilirim.
• Günlük Online Süreniz :Hafta içi en az 5 saat,Hafta sonu 8 saat
• Özelliklerim : Navicat Frezilla,Virutal Pc,Putyy den iyi anlarım bi sorun veya yeni bir özellik eklenmek istendiğinden elimden geleni yapmaya çalısırım.Türkçem düzgündür.Sizin verdiğiniz saatlerde boos,metin eventi,ox yarısması,4 yol savasları yaparım.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : com12hom@hotmail.com
Aranızda bu özellikleri arayan vps kuran arkadaslarımız var ile lütfen bana msn adresimden iletisime geçsinler.
• Soyadım : Ergün
• Yaşınız :16
• Yaşadığınız Yer : İstanbul
• Daha Önceki GM'lik Tecrübem :4 hamachili sw kurdum 2 vps serverda gm lik yaptım.Navicat,Frezilla,Putty,Virutal Pc den felan çok iyi anlarım elimden geldiğincede size yardımcı olurum.Nerdeyse tüm bilinen gm kodlarını bilirim.
• Günlük Online Süreniz :Hafta içi en az 5 saat,Hafta sonu 8 saat
• Özelliklerim : Navicat Frezilla,Virutal Pc,Putyy den iyi anlarım bi sorun veya yeni bir özellik eklenmek istendiğinden elimden geleni yapmaya çalısırım.Türkçem düzgündür.Sizin verdiğiniz saatlerde boos,metin eventi,ox yarısması,4 yol savasları yaparım.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : com12hom@hotmail.com
Aranızda bu özellikleri arayan vps kuran arkadaslarımız var ile lütfen bana msn adresimden iletisime geçsinler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)