Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

ADALET KAVRAMI (yanlış)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 210319
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar ben furkancan110 şu ana kadar 1 kere banlanmıştım reklam yüzünden ama sonra hiç bi suç yapmadım metin2 genel kategorisinde adamın birine mesaj yazdım bana küfür yağdırdı bide başına yazmış beni banlamayın die bunu gören bi yetkilide yada kendini yetkili zanneden birileri anama bacıma küfür eden adamı banlamıyor bide şikayet ettim onu ama banlanmadı ben konu kilit yazdım die ben banlanıyorum bu nasıl bi adalet anlayışıdır aklım ermiyor koskoca TURKMMO formunda bu hata hiç hoş değil elimde kanıtta war herşey apaçık ortada bide adm alıntı yapargibi yazmadığım bi küfür furkancan110'dan alınıtdır die mesaj atmış ben artık bişi demiyorum bu gidişte turkkmoda kimse kalmaz turkmmoyu kınıyorum hatanın geri çevrilmesini istiyorum kanıt istiyen biri warsa msnmi eklesin videoyu atayım 210319@turkmmo.com

konuda burda kanıt işte;

http://www.turkmmo.com/metin2-genel/947108-olum-nerde-kasilcam.html

Konuya göz attım, gerekli yere ilettim ilk uzaklaştırılmanızsa sürelidir beklerseniz açılır.
Size küfür eden kişide uzaklaştırılacaktır, kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri