- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Alıntı
İlk önce belirtmek isterim Alıntı Yapmak veya izinsiz paylaşımını almak HIRSIZLIKTIR...! nasıl yha derseniz o paylaşımı yapan kişi o kadar emek veriyo ama Alıntı yapan BİR ÇIRPIDA CTRL+A YAPIP YAPIŞTIRIYO..! bunda ne emek var nede uğraşmak o yüzden bir cok küfür veya başka şey yapıyor bundan dolayı BAN yiyolar kim ister kendinizin olan bir şeyin alınması yada okuldaki sınavda biri olduğu gibi kopya çekti ve suçu size attı hoşunuza gidermi..? bazılarınız alıntı yapıldığından sinir krizine grip konu açarak küfür ediolar bunuda Yönetim Kurumu Görüp Banlıyolar ben bir çok kez alıntı yaptım ama hepsini izin alarak yaptım alıntı yapanlar alıntılar siteyi zengileştiriyor diyo ama belki açılan konuda Keylogger,virüs Trojen var? onuda Yönetim Dekiler alıntı yaptı(sadece örnekti alınmayın
) sonra admin indirdi sonrasında yönetimdeki kişi suçlu olucak bu hoşunuza gidermi..?
İlk önce belirtmek isterim Alıntı Yapmak veya izinsiz paylaşımını almak HIRSIZLIKTIR...! nasıl yha derseniz o paylaşımı yapan kişi o kadar emek veriyo ama Alıntı yapan BİR ÇIRPIDA CTRL+A YAPIP YAPIŞTIRIYO..! bunda ne emek var nede uğraşmak o yüzden bir cok küfür veya başka şey yapıyor bundan dolayı BAN yiyolar kim ister kendinizin olan bir şeyin alınması yada okuldaki sınavda biri olduğu gibi kopya çekti ve suçu size attı hoşunuza gidermi..? bazılarınız alıntı yapıldığından sinir krizine grip konu açarak küfür ediolar bunuda Yönetim Kurumu Görüp Banlıyolar ben bir çok kez alıntı yaptım ama hepsini izin alarak yaptım alıntı yapanlar alıntılar siteyi zengileştiriyor diyo ama belki açılan konuda Keylogger,virüs Trojen var? onuda Yönetim Dekiler alıntı yaptı(sadece örnekti alınmayın
) sonra admin indirdi sonrasında yönetimdeki kişi suçlu olucak bu hoşunuza gidermi..?- Katılım
- 16 Ağu 2009
- Konular
- 338
- Reaksiyon Skoru
- 288
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -382
- DevLira
- 0
Bu yüzden eger downloadsa RAR pass kullanioruz 

- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
siz hileyi veya programı paylaşırken rar pass sölemionuzmu- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)