Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

MeTin2 DE TüM TaKTiqLeR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

EveT arkadaşlar sürekli beklediniz (sanırım:D) ve taktiklerim ben kendim yazdım:

-1

balık tutuyoruz ve bi şey çıkmıyor bunu gidermek içinse kafada balık işareti çıkınca 3 e kdr sayıp çekin

-2 para kazanma :m08:

önce pazardan 5 tane küçük boy alıoz sonra bunları teker teker ayırıoz sonra pazar acıoz bunların 4 tanesini 1 yang diğerini 10k ya koyuoz ve hepsini çekioalr böle böle para kazanıoz ama +25 ler yemez 15 lwl e yapın

3-

ws de pot içme ve ws ye önce başlama

önce ws yeönce başlama yada avantajlı başlama

adama size ws yolluyor sizde kabul ediceksiniz önce adama zırhına ve silahına bakım diyin adam gösterirken sizde dalın ama böyle yaptığınız için adam pot basar :m08:

yine size adam ws yolladı adama sürekli 1 yaz diyin adam yazacaktır o yazarken de dalıoz :m08:

savaşçılar için:

savaşçıda eğer bedenselsek öfke de master değilse bi de şansınıza üstünüzde aslan plaka varsa öfkeyi açarken pot basın ama bir tane büyük boy sonra öfke dolsun öfkeyi yine açın yine için potu

suralar için:

eğer sura da beceriniz kara büyü ise ates vuruş da master değilse ates vurus yaparken potu basabilirsiniz

şamanlar için:

beceriniz iyileştirme ise e master değilse iyileştirme yapın ve bunu yaparken de potunuzu basın hem şaman iyileşiyor hemde pot basıyoruz

ee ninjalar ne yapıcak:
eğer beceriniz hançerler üzerine ise bıçak çevirme yaparken pot basın

kamuflaj yaparken yapmayı da bi deneyin ben şahsen yapmadım ama sizde belki olur

4-

adam ws de hile yapıyor ama ben ölünce hile olmadığını kanıtlıyor :(:(

adam sizde gerçekten de hile açmış olabilir ve ws biter bitmez de sizin 'sende hile var ' diyeceğinizi anlayıp hile kapatmış ve hile olmadığını kanıtlamıştır

adamda hile yok ama yine de hile gibi vuruyor

kein o adam saldırı tipini otomatiğe almıştır eğer sizde ws yaparken saldırı tipini otomatiğre alırsanız adama hile gibi görünür

5- pot düşürme

1. köyde bulunan jin hee - se rang lardan pot düşürebilirsiniz ama hepsinden düşemez 30 lwl üstüydeseniz yaklaşık 5 tane kesmelisiniz potlar 10 lu 20 li 30 lu düşer (pot orucu bozar :D :m08:)

6-dolu lasım

vahşi uzman ve vahşi okçu kestik doluyu da kaptık :D ama bazen bu dolunay çıkmıyor 30 lwl ve üstü çarlarda pek düşmez oraya sn git 40 lwl çarla n a h düşer :m08:

tmm dolu dustu kaca satıcam ve nerde satıcam ve hangi serverlarda kaca satılır bu dolu

önce hangi serverlerde kaca satılır ona bakalım

anatolia: 10m - 15m

kaos: bunu hiç sorma +0 ı 10m den bulursan gel bna pm at :D

artemis:ortalama iyi ve taşlıysa 15m i bulur ortalama düşükse ve taşlar kırıksa 7m - 8m

alesta: dolu az bulunur fiyatı 10m civarıdır

doluyu aldım satıcam nerde pazar açıcam

yakamoz: ch1 1. köy tıklım tıklım orda ws atanların dibinde aç

alesta: ch1 1. köyde ws lerin orda ac

anatolia: ch1 2.köy orda nerde acarsan aç

doluyu dusurdum satıcam kaca satmam gerekir

NOT:doluyu hemen satmak isterseniz bu fiyatlar tmm dır bence :D

dolu+0 : 1m - 900k

dolu+1 : 1m

dolu +2 : 2m

dolu +3 : 3m

dolu +4 : 4m

dolu +5 : 5m

dolu +6 : 6m

dolu +7 : 7m

dolu +8 ve +9 : 10m- 9m

eğer ortalama düşük ve taş yoksa fiyatlarını 500k azaltın

7- +40 lwl im çar soyuldu hiç de görev yapmadım ekran full görev dolu para da yok kılıç +0 var

evet şimdi yapıcağımız şey pot oluşturmak onları satıcıya satıp para kazanmak

şimdi biyolog görevlerini biliyoruz işte çan çiçeğimiş de yok şeftali çiçeğimiş :m08:

biyologtan görevlerin hepsini aldık bütün bitkilerden topladık şimdi 2. köye gidioruz ve bu bitkileri yu-hwan da iksir haline çeviriyoruz sonra yine aç alfa fln kesip yine bitkileri alıp yine iksir yapıoz böyle böyle evanter ful iksir bunların 1 bölümünü depoya kuyuyoz bir bölümünü de kendimize ayırıyoruz yada yan çara atıyoz sonra depodaki iksrilerin yarısını alıp satıcıya satıoz sonra yine aç afla fln kesip yine çiçek düşürüp yine böyly böyle yapıoz al sana dağ gibi çar :D

8- metini hızlı kesemiom ks yapıolar

önce atmımızı zırhlıoruz ondan sonra çift el özelliği olan itemler alıoruz metini buluyoruz zırhlı ata biniyoruz cift el özelliği olan itemleri takıyoruz metini hızlı bi şekilde kesiyoruz

9- para toplama

yöntem 1:

şimdi +80 yada 40 lwl ve arası çarlar buluoz eziklere itemim yok 5k verirsen item alıp seni kasarım dioruz ve parayı alıp kacıoz

yöntem 2:

nick i o serverin gm ismini koyuyoz örnek:

anatolia nın gm : [SGM]Aurora dır adınızı [GM]Yardımcı koyup işte ben gm ye yardım ediom idiin ıd şifre isteyin ama +30 lar yemez

yöntem 3: yine nick i gm tarzı şeyler yapın diyin ki

tebrikler item kazandınız ıd şifre ve depo verin itemleriniz depoya koyulacaktır eğer verirse şansınız var

yöntem 4:işte en güzel yöntem buna 100% de 100 kanarlar :m08:

adama gidin diyin ki sna gm nin msn verim mi o da ver der sizde deyin ki ama oyundaki msn yi verirsem kızar normal msn verim diyin ve kendi msn yi verin

adam hmn sizi eklicektir ekleyince iyi oyunlar item mi istiyorsunuz diyin adam evet der ıd işfre alın çarı soyun yada banned

ıd şifre vermiyorsa banlanacaksınız ve ingilize olarak 'siz bannedsiniz diyin'

sadece + rep yeter bu hileleri istediğiniz gibi kullanın teşekkür pls + repppp

10- pazarı kurdum ama annem pc yi kapatmamı istiyor ne yapıcam

şimdi pazarı koruryoruz ama satıcının dibine kurarsanız dağıtırlar köy gardiyanında önüne fln açın son pazarı kurunca metin 2 aşağıya alın ve bütün dosyaları kapayın şimdi başlata basın orda bekleme var ona basın ve pc kapansın

pc yi beklemeye aldım ama kasada ışık yanıp sönüyor ve annem beklemeye aldığımı anladı

işteee şimdi kandırma taktiği ama bazı kişiler anlamaya bilir

şimdi metin 2 de açıoz pazarı sonra yine aşağıya alıoz metin 2 hariç her şeyi kapıoz ve başlattan bilgisayarı kapat dedik şimdi burası önemli

orda bekleme yada kapata falan basmıyoruz

iptal diyoruz sonra yine başlattan bilgisayarı kapat diyoz

kapatma yeri açıldığında sağ yön ok tuşuna 3 kere basıyoruz ve enter diyoz sonra pc kapandı artık kasada ışık çıkmıyor isterseniz pc nin fişini de çekebilirsiniz yine bozulmaz açarken yine fişi takıp pc yi açın

bunu çekme hilesiyle de yapabilirsiniz hileyi açıp lock mobs diyip oto attack ı da açıp yine dediklerimi yaparsanız kısaca çok iyi olur :m08:

10-

bir arkadaşınızdan çar aldınız sonra arkadaşınız eve gitti ve şifreyi de değiştirdi

buna çözüm bence şudur :

o serverde yeni çar açıoz adını gm gibi şeyler koyuyoz sonrao arkadaşımıza tebrikler item kazandınız dioz ve şifrenizi verin dioz o da verio biz ztn o arkadaşın ıd ını bilioz şifreyi de girioz çarı soyuyoz sonra da silioz:m08:

evet bni replerinizle 10 lwl yapın yada +30 char verin size hile de yollıcam

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri