Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Bakmazsanız Banlanabilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fshcx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

:(arkadaşlar bu hack shield hakkında ip numaranızdan hile kullanan hesaplar tespit edilecektir dior ya bu gerçekten doğru ben 42 lwl olmak icin acele ediyordum burdan bir hile indirdim ve hack shielde yakalandı dikkkate almadım
1 ay sonra hesabım ban yedi ve ticket attım oyunda hile acmadım hile kullanmadım dedim. Bir kere denemistim ama olmadı !! Son cümleyi yazmadım
sonra bana hack shield ile hile kullandığınız tespit edilmiştir dedi ! carımın ardından cok üzüldüm full +9 dizmiştim yemin ederim sonra yazık oldu lütfen bu hilelere kanmayın indirmeyin 1 günde hileyle 30 lwl oluosan 2 günde ol sabırsızlık felaket getirir lütfen dikkate alın bu yazdıklarımı hepsi gerçek ve yaşanmıştır!!!

Bu arada bişey daha ekliyim indirdiğiniz hilelerin %80 inde virüs vardı ben bunuda yasadım esed 4 yüklü olmasaydı cökcekti bilgisayar hile kullanarak ve indirerek hem çarınızı hem pc nizi tehlikeye atmayın

Sabit yaparsanız sevinirim bu dediklerimin hepsi yemin ederim gerçek hilelerle bosuna çarınıza ve pc nize zarar vermeyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri