Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yeni Server hamachili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ninja5555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 318

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Serverimiz açılmıştır adı belli değil şuan bulamadık yarın konuyu editlicem şuan kapalı server ama yarın açılıcak ağ ve şifrede yarın verilicek herkes sarı bayrak olucak Ben [GM]EddY benden tl izin verirse levelde vericez skill isteyebilirsiniz at skilli yok herkese 11 level at veya 21 level at verilcek bu daha belli değil ama yarın herşeyi halledcez portmaplarda tamamdır server güzel olucak inşallah ve hwang giymek oyunculara yasak zırhcıda var ama giymek yasak ama serbest olablir sonra npc ler editlendi shopda saç stilleri 6.7 efsun artırma ve değiştirme var site bu ağa katılmadan açılmaz biliyosunuz eğer üyelik alamayan olursa ağa katılınca bana özle mesaj atsın ben üyelik alıcam ona ama herkes bana atmasın ö.mesaj pc donuyo yok şöyle oldu yok böyle skillerini p isteyen sıraya girer alır sırayla bitti :D:DD:D:D aglar yarın verilck

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri