Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

admin yine sustun bakiyorumda :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan semih401
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Icon37

METİN2 YANG & EP, KNIGHTONLINE GB & PREMIUM & KOXP & CASH, POINT BLANK NG , JOYPARA VE DİĞER OYUNLAR İÇİN GOLD VE PREMIUM SATIŞI. TAMAMEN TURKMMO GÜVENCESİYLE VE UYGUN FIYATLARA.KAMPANYALARI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLAYIN.
Alıntı:
admin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Oyuna para yatırmanla ne ilgisi var arkadaşım ?
8 tane editin oyunda kaybolma ihtimali % 1 bile değil buna rağmen inceliyoruz. Aklın mantığın alıylormu 8 tane edit kaybolsun ? . muhtemelen soyulmuşsun ona rağmen inceliyoruz hala yaranamıyoruz
arkadaşim eger soyulmus olsam adam gibi sana soyuldum derdim carima girdiginde görmüsündür belki itemleri ve paralari soyulmak demek carda bisey olmamis demek he bide hala yaramaniyorz diosun nasil yaranamiyosun görvini yerine getirmedin ki yaranasin beni herkez tanir oyunda 8 editim gitti ve 2 haftadir sustum eger belki bulurlar die ama nerdeee ?
editlerin kaybolmasi %1 bile diyosun sen öle san senin başina gelmemis demekki böle bir olay benim türkde 7 siyah celgim bugda kayboldu ordan kaçtim pvvp geldim hadi eski pvp güvenilir dedim burdada aynisi old arkadaş simdi suçlu benmiim sizin svniz mi estafurullah sv bisey demiyrum güzel sv eglenceli zaman geçirile bilce bi sv ama burdaki bugda n dolayi benim itemlerim gitti ve sen soyuldun diosun :Sturkmmo
Kaynak : turkmmo.com

METİN2 YANG & EP, KNIGHTONLINE GB & PREMIUM & KOXP & CASH, POINT BLANK NG , JOYPARA VE DİĞER OYUNLAR İÇİN GOLD VE PREMIUM SATIŞI. TAMAMEN TURKMMO GÜVENCESİYLE VE UYGUN FIYATLARA.KAMPANYALARI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLAYIN.
Alıntı:
admin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Oyuna para yatırmanla ne ilgisi var arkadaşım ?
8 tane editin oyunda kaybolma ihtimali % 1 bile değil buna rağmen inceliyoruz. Aklın mantığın alıylormu 8 tane edit kaybolsun ? . muhtemelen soyulmuşsun ona rağmen inceliyoruz hala yaranamıyoruz

arkadaşim eger soyulmus olsam adam gibi sana soyuldum derdim carima girdiginde görmüsündür belki itemleri ve paralari soyulmak demek carda bisey olmamis demek he bide hala yaramaniyorz diosun nasil yaranamiyosun görvini yerine getirmedin ki yaranasin beni herkez tanir oyunda 8 editim gitti ve 2 haftadir sustum eger belki bulurlar die ama nerdeee ?
editlerin kaybolmasi %1 bile diyosun sen öle san senin başina gelmemis demekki böle bir olay benim türkde 7 siyah celgim bugda kayboldu ordan kaçtim pvvp geldim hadi eski pvp güvenilir dedim burdada aynisi old arkadaş simdi suçlu benmiim sizin svniz mi estafurullah sv bisey demiyrum güzel sv eglenceli zaman geçirile bilce bi sv ama burdaki bugda n dolayi benim itemlerim gitti ve sen soyuldun diosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri