- Konular
- 196
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 132
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
EveT YANLIS DUYMANIZ ! BU BOT BONUS BOX , HAMMADDE VE KARGO KUTUSU TOPLUYOR BUNUN 3NÜDE YAPABILIRSINIZ BIRINIDE İKİSİNİDE !
İlk olarak indirin
Dosya bana ait değildir ama upload bana aittir :
DOSYA :
VİDEOLU ANLATIM :
NOT : Videolu anlatımda rapid share arasındaki boşluğu siliniz
ANLATIM
İlk olarak dosyaya girin ..
İçindeki UDOBot Release klasörüne sağ tıklayınız ..
Belirtilen klasöre çıkart a basın
Açılan pencerenin sağında Masaüstüne basın ... Sonra Tamama basın ...
Masaüstündeki Udobot klasörüne girin ..
Sonra UDOBot a girin
File ye basın ve ardından Accaunt Manager e Basın
UID e üye id inizi
SIP e Server IP inizi (Yanındaki Show İps a basın oradan Serverinizi bulun ve hangi haritada iseniz onun ip ini SIP e yazın)
SID i bulmak için darkorbit.com a girin giriş yapın ve boş bir yere sağ tıklayın kaynağı göstere basın ordan arayın sid diye sid:xxxx orayı bulun '':'' işaretinden sonraki yeri kopyalın SID e yapıştırın COLLECTOR VE KARGO SALENIN HEPSINI ISARETLEYIN Safety setting de Ennemy is on map a basın altta repair ship is HP ye 80 yazın File ye basıp save yapın kaydedin sonra programa girin file ye basın starta basın kaydettıgınız dosyayı seçin ve botu kullanıyorsunuz
İYİ BOTLAR
İlk olarak indirin
Dosya bana ait değildir ama upload bana aittir : DOSYA :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİDEOLU ANLATIM :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT : Videolu anlatımda rapid share arasındaki boşluğu siliniz
ANLATIM
İlk olarak dosyaya girin ..
İçindeki UDOBot Release klasörüne sağ tıklayınız ..
Belirtilen klasöre çıkart a basın
Açılan pencerenin sağında Masaüstüne basın ... Sonra Tamama basın ...
Masaüstündeki Udobot klasörüne girin ..
Sonra UDOBot a girin
File ye basın ve ardından Accaunt Manager e Basın
UID e üye id inizi
SIP e Server IP inizi (Yanındaki Show İps a basın oradan Serverinizi bulun ve hangi haritada iseniz onun ip ini SIP e yazın)
SID i bulmak için darkorbit.com a girin giriş yapın ve boş bir yere sağ tıklayın kaynağı göstere basın ordan arayın sid diye sid:xxxx orayı bulun '':'' işaretinden sonraki yeri kopyalın SID e yapıştırın COLLECTOR VE KARGO SALENIN HEPSINI ISARETLEYIN Safety setting de Ennemy is on map a basın altta repair ship is HP ye 80 yazın File ye basıp save yapın kaydedin sonra programa girin file ye basın starta basın kaydettıgınız dosyayı seçin ve botu kullanıyorsunuz
İYİ BOTLAR