Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Koş olum koş uçağa yetiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARtuXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya Bu uçaklar beni güldürüo Anaa uçak uçuyo geç kaldım len uçağa :D

Gelelim Private Server Uçağına (P server )

P Serverimizin adı : Log Mein Hamachi Puhahha a şaka ediom ya

P Serverimizin adı : u1u1 Olum yatakdan kalkamaz hale geldin dursana olum:D

serverin taa bütün ailesini ne olmuş ne bitmiş anlatcam

u1u1 rate : Exp : 1- 31 hep 2 xp verir level atlamak için 1-31 22 xp ister 31-60 bu levellerde vadide kasıl 60-80 kızıl orman 80-99 şuan ben daha 81 oldum için bilmem

u1u1 rate : Yang :Unutuyorum yaşlılık ama yabani köpeklerden 5 8 k düşer bide şu yabani köpeklerden kitabımı alsana 10k veririm bak + 5000 xp :D

u1u1 rate : Drop: Senin levellerinden hep çok şey düşüyor bakın yabani köpeklerden
ilk kestin çıktı olmadı 2. lot kestin %10000000000000000 çıkar. Demirci aferin çok çalışkan hiç yakmıo servere başladım yerler item dolu aldım sonra baktım hep böle düşüo attım yere :D

Http//www.VeSiteMiteherşeyBurada.com

Ana sayfa töbe töbe : http://www.u1u1.net/ den gir ortadaki maviye tıkla
mavi yoksa siteye girersin mavi olunca maviye tıkla girersin

Üyelik eüçün : dur bi siteye girim server 2 龍駒Online METIN_2-OnLine
server 1 龍駒Online METIN_2-OnLine

Ship page ( shop da anla ) : u1u1 metin2_Shop

Download : http://down.u1u1.net/game/u1u1loginmetin.zip bu full diil ben fulunu indirdim ama şöyle yapın bunu indirin ingilizce local mt2 varsa ona atın yada türkçeye hatalar oluşursa bana sormayın full linki ana sayfada var

üyelik alımı

aynı da 1. Kullanıcı adı 2. ŞifRe 3. şifre tekrar 4. yandaki kutucukta ne yazıosa türkçe yazıo yaz sende (submit ) in yanındakine tıkla yani kutucuk(submit) e

Oy anam oy 20 dk dir uğraşıyom Lütfen rep mep teşekkür bişe atın

linkleri kontrol ederim boş olunca kırık çıkarsa yaz googleye u1u1 çıkar u1u1.net

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri