Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Ad:Aytekin
Soyad:BÜKE
Ögrenim Durumu:Lise 1 terk Sabah saat 11de online olrum gece saat 11-12 ye kadar hep böyle devam ederi kaç saat saymadım .bazen geceleride online olabilirim..
Memleket (il/ilçe/mahalle):Tekirdag/çekezköy/kızılpınar/fatıh sultan mehmet mahalesi
Daha Önce Gmlik yaptımı:1 kez yaptım
Gm lik yaptıysa hangi Sw de yaptı:arkadas acmıstı kızılpınar mt2 diye sonra bıraktı oyunu
TURKMMO da ki kullanıcı adı:aytekin223
Oyundaki Kullanıcı adı:Oyundaki adım olursam LaNeT Olur
Neden Gm olmak istiyorsun?:Gm olmak istiyorum cunkü bilgiliyim user olmaktan sıkıldım kod falan baya biliyorum
server kurmaya çalıstım ama ram ım fazla olmadıgı ıçın kuramadım yanı gm olmak istiyorum ..
Zaten BEn bi Gm olabilsem Bizim Mahalledeki Btün arkadaslarım METİN2 oyunuyo Sw baya dolar .. bukardar kararınızı verdikten sonra aytekin_buke@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsiniz
Ad:Murat
Soyad:Tutu
Ögrenim Durumurta okul
Memleket (il/ilçe/mahalle):SEYHAN/ADANA Resatbey Mah.
Daha Önce Gmlik yaptımı:Evet
Gm lik yaptıysa hangi Sw de yaptı:MyRoMt2 Die Bi Svde YpmsTım
TURKMMO da ki kullanıcı adı:quaresma8
Oyundaki Kullanıcı adı:MyRoo
Neden Gm olmak istiyorsun?:Vaktimi GM likle Gecirmek İstiyorum..!Ve Seceseniz Cok Sevinirim..!Saygılar
Ad:Eren
Soyad:Tekdemir
Ögrenim Durumu:Lise
Memleket (il/ilçe/mahalle):Antalya / Alanya
Daha Önce Gmlik yaptımı: Evet
Gm lik yaptıysa hangi Sw de yaptı:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
TURKMMO da ki kullanıcı adı:critus
Oyundaki Kullanıcı adı:Critus
Neden Gm olmak istiyorsun?:Serverde Yardımcı Olmak , Eğlenmek Ve Event Vb. Yapmak İçin.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)