- Konular
- 10
- Online süresi
- 2g 36847s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 89
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 302
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Süper Serverime 3 adet GM Arıyorum
Ne Aranıyor? : Tasarımcı ve Reklamcılar aranıyor.
Tasarımcı GM? : Tasarımcı Arkadaş, profesyonel logo, profik ve kapak yapabilmeli.
Reklamcı GM'ler? : Reklamcı Arkadaşların HD video çekmesi gerekli. TM de reklam yapabilmeli ve onun dışında facebook ve diğer sitelerdede reklam yapabilmelidir. (TM üyelik istiyorum ne kadar fazla üyelik varsa o kadar iyi. TM üyelik istemek yasak olabilir fakat tm de reklam yapmak önemlidir.)
Sunucu Adı : Gizli // .com domain var
Sunucu Durumu : Şuan kapalı kadro tamamlanınca aktif edilecek.
Sunucu Türü : 1-99 Emek Server
Sunucu Özellikleri : 4 CH, Pet&Kostüm&Yüzükler, 10'dan fazla Yeni Sandık, BK&RuhTaşı Düşürmeli,
Sunucu RAM : 8 GB
Sunucu Reklamı : Facebookta reklam verilmişti. tekrar verilecek. TM sabit reklamı var.
Önemli NOT : Kamera Açtırtabilirim ona göre yaş sınırlamasına uymanız gerekmektedir.
Yaş Sınırlaması : +18
İstediğiniz Günlük Online Süre : En çokta öğlen saatleri online olacaklar. 8-15 saat
Aradığınız Özellikler : Tecrübeli olmaları zorunlu.
Verilecek TAG'lar :[GM],[SGM],[GA],[SGA],[RGM]
Diğer / Ek Not : GM'lerin GM çarlarla kendi yapmış olduğu 5/5 item ile oyuncularla ws atmasına izin var(Kendisi yapacak efsun botu ile vs..) Server açıldıktan bi zaman sonra ben söyleyince inv çıkabilirler. Yan çar ve item yardımı kabul etmem.
İletişim Adresi - SKYPE :emre.aktunc
Ne Aranıyor? : Tasarımcı ve Reklamcılar aranıyor.
Tasarımcı GM? : Tasarımcı Arkadaş, profesyonel logo, profik ve kapak yapabilmeli.
Reklamcı GM'ler? : Reklamcı Arkadaşların HD video çekmesi gerekli. TM de reklam yapabilmeli ve onun dışında facebook ve diğer sitelerdede reklam yapabilmelidir. (TM üyelik istiyorum ne kadar fazla üyelik varsa o kadar iyi. TM üyelik istemek yasak olabilir fakat tm de reklam yapmak önemlidir.)
Sunucu Adı : Gizli // .com domain var
Sunucu Durumu : Şuan kapalı kadro tamamlanınca aktif edilecek.
Sunucu Türü : 1-99 Emek Server
Sunucu Özellikleri : 4 CH, Pet&Kostüm&Yüzükler, 10'dan fazla Yeni Sandık, BK&RuhTaşı Düşürmeli,
Sunucu RAM : 8 GB
Sunucu Reklamı : Facebookta reklam verilmişti. tekrar verilecek. TM sabit reklamı var.
Önemli NOT : Kamera Açtırtabilirim ona göre yaş sınırlamasına uymanız gerekmektedir.
Yaş Sınırlaması : +18
İstediğiniz Günlük Online Süre : En çokta öğlen saatleri online olacaklar. 8-15 saat
Aradığınız Özellikler : Tecrübeli olmaları zorunlu.
Verilecek TAG'lar :[GM],[SGM],[GA],[SGA],[RGM]
Diğer / Ek Not : GM'lerin GM çarlarla kendi yapmış olduğu 5/5 item ile oyuncularla ws atmasına izin var(Kendisi yapacak efsun botu ile vs..) Server açıldıktan bi zaman sonra ben söyleyince inv çıkabilirler. Yan çar ve item yardımı kabul etmem.
İletişim Adresi - SKYPE :emre.aktunc
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Online süresi
- 2g 36847s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 89