HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Iyı günler beyler...Buqün SizLre "Boss NPC"sini eklemeyi öqretecem
Anlatıma qeciyrm;
ANLATIM:Simdi Sizlere Boss'a Dönüsme NPC'sini yapmayı öqretecem...
FileZilla'dan; /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object/ dizinine qidiyoruz...
-Orda Yeni Bir Klasör Olusturuyoruz(orda derken object bölümünü kassettim)
-Olusuturduqumuz dosyanın Adını 20093 koyunuz(Bu dosya ismi 20087'den 20095'e kadar konulabilir)
-Olusturduqumuz dosya içine qirip verdiqim RaR içerisindeki dosyayı dosyanın içine atiyoruz...
-Ve Serverimizde [GM] cari ile /reload q yazip 1dk bekledkten sonra /m 20093 yazip boss npcmizin hazir olduqnu qörbilecqiz(Siz baska bir npcye ayarladıysanız onu çaqıracaksınız)
NOT:Reboot'a gereq yoktur
NOT:Anlatım bana aittir ama rar orman1'e ayittir...Bi tskkrü çok qörmeyin
Link:
Rep Kardeslerim ++ Aradaki Boslukları Silin:ka19:
Anlatıma qeciyrm;
ANLATIM:Simdi Sizlere Boss'a Dönüsme NPC'sini yapmayı öqretecem...
FileZilla'dan; /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object/ dizinine qidiyoruz...
-Orda Yeni Bir Klasör Olusturuyoruz(orda derken object bölümünü kassettim)
-Olusuturduqumuz dosyanın Adını 20093 koyunuz(Bu dosya ismi 20087'den 20095'e kadar konulabilir)
-Olusturduqumuz dosya içine qirip verdiqim RaR içerisindeki dosyayı dosyanın içine atiyoruz...
-Ve Serverimizde [GM] cari ile /reload q yazip 1dk bekledkten sonra /m 20093 yazip boss npcmizin hazir olduqnu qörbilecqiz(Siz baska bir npcye ayarladıysanız onu çaqıracaksınız)
NOT:Reboot'a gereq yoktur
NOT:Anlatım bana aittir ama rar orman1'e ayittir...Bi tskkrü çok qörmeyin
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rep Kardeslerim ++ Aradaki Boslukları Silin:ka19:
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)