HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ßyMesMes;3568580' Alıntı:Dene bakalım![]()
Framework 4.0 ü kurmak için başka bir program kurmam gerekiyormuş onu kurdum sonra Framework 4.0 ü kurdum biraz zaman aldı 50 mb kadar indirip öyle kuyor
Kurduktan sonra restart atıp tekrar denedim olmadı!DirectX güncellemesine bakıyorum şimdide DirectX 9 un en son güncellemesi haziran 2010 da olmuş oda 100 mb kadar şimdi indiriyorum artık yükleyip bakacaz olacakmı diye
Bayağı bir uğraştırdı bu hack beni

Framework 4.0 ü kurmak için başka bir program kurmam gerekiyormuş onu kurdum sonra Framework 4.0 ü kurdum biraz zaman aldı 50 mb kadar indirip öyle kuyorKurduktan sonra restart atıp tekrar denedim olmadı!
DirectX güncellemesine bakıyorum şimdide DirectX 9 un en son güncellemesi haziran 2010 da olmuş oda 100 mb kadar şimdi indiriyorum artık yükleyip bakacaz olacakmı diye![]()
Bayağı bir uğraştırdı bu hack beni![]()
Galiba senin pc'de çalışmıyor
ßyMesMes;3569266' Alıntı:Galiba senin pc'de çalışmıyor
Mümkün
DirectX te çözüm olmazsa en son tüm sisteme güncelleme yaparım artık, hiç olmadı yeni bilgisayar alırız yahu
MümkünDirectX te çözüm olmazsa en son tüm sisteme güncelleme yaparım artık, hiç olmadı yeni bilgisayar alırız yahu
![]()
XP ise windows7 geç tavsiyem

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)