Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaslar serverımda 2 sorun var bı yardım edermısınız
SErverımda 2 t yı gecınce para sıfırlanıyor. Bu sıfırlanmayı nasıl Engelleyebılırız
bırde market fıyatları her bayrakta farklı oluyor mesela mavılerde 100 m olan ıncı kırmızılarda 300 m bu sorunların cevabını bılen bırı varsa yardım etsn lutfen
SErverımda 2 t yı gecınce para sıfırlanıyor. Bu sıfırlanmayı nasıl Engelleyebılırız
bırde market fıyatları her bayrakta farklı oluyor mesela mavılerde 100 m olan ıncı kırmızılarda 300 m bu sorunların cevabını bılen bırı varsa yardım etsn lutfen

gelelim mavilerde 100m kırmızılarda 300m olmasına bunun cevabı sen mavisin ve kırmızıların köyüne gidiyosundur ozaman 300m görünür sende 100m olan sey dogaldır ama sen kırmızı olsan ve kırmızılar köyünde npc ye baksam 100m görünür o ülke farkından kanaklanıyo her bayragın kendi köyünde 100mdir baska bayrak baska bi köye giderse orda 100mlik seyi 300m göre bilir