Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

!..AimBot Haric Bütün Hileler Var..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyßrütüs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ben windows 7 kullanıyorum ama yönetici olarakta caliştirdim x-trap yakaliyor bendede herkesdeki hatayi veriyor... sanirsam kapanmıs bu hackte :(

By bürütüs emegine saglik kardes düşünmüşün katmişinda ID işinden herkes tırsıyor ama yinede tşkler...

Ya adam gibi bir is yapmiyorsun burda baskasinin emegini caliyorsun.Ayrıca hack le ilgili bi bilgin yok upload ediosun kitleyin bu konuyu , adamlar char larımızı calicaklar belkide brtüs çalıcak sonuçta burda kimse kimseyi içli dışlı tanımıyor , o yüzden alınma ama brtüs sana bile güvenmiyorum hee konuyu maxus açsaydı sormadan indirirdim ama ıd ver nick ver istersen bide şifremi yazayım tam olsun

kilit plz

Bak koçum sözlerine dikkat edeceksin...! ByBrütüs, Maxus, Anthem bunları gayet iyi tanıyorum. Bizim kimsenin çarında gözümüz yok olmazda bunu iyice bir anla. ;) Ve bu hack ta kaç ay önce paylaşıldı çalışmaması doğaldır..! İlk önce bir kounun açılma tarihine bak oyle konus..!

Bak koçum sözlerine dikkat edeceksin...! ByBrütüs, Maxus, Anthem bunları gayet iyi tanıyorum. Bizim kimsenin çarında gözümüz yok olmazda bunu iyice bir anla. ;) Ve bu hack ta kaç ay önce paylaşıldı çalışmaması doğaldır..! İlk önce bir kounun açılma tarihine bak oyle konus..!

Bak güzel kardeşim ben hack çalışmıyor demedim benimde maxus la sohbetim var.Ancak yaşına göre konuş benim canımı sıkma ne o öyle koçum moçum delikanlı ol tamam mı güzel kardeşim senin geçtiğin yollardan biz dönüyoruz efendi ol laflarına dikkat et...Milleti savunmak sana düşmüyor herkesin ağzı dili var herkes görüşünü yazıyor bende yazdım.Yarası olan gocunur oke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri