HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aşağıda hesabın videoları bulunmaktadır. 4 parta ayırdım. Tek tek izleyin.
Hesap 200TL'dir. Almak isteyenler ravenger.09@hotmail.com.tr adresini eklesinler.
07 Mart Pazartesi saat 17.00'dan itibaren iletişim başlayacaktır.
Ödeme şöyle olacaktır. Siz PTT'den yatıracaksınız. Ben parayı internette gördüğüm zaman size ID ve şifreyi yollayacağım. E-postanıza aktarımı başlatacağım.
Eğer bana güvenmek istemezseniz birçok forum adresindeki rütbelerime bakabilirsiniz.
Kazık atmaya çalışacak arkadaşlar hiç denemesin. Kesinlikle ödeme gerçekleşmeden hesabı vermem. Böyle bir kazığı bir kere yemiştim.
Allah, Kur'anı Kerim çarpsın ki para ödendiği zaman hesabı vereceğim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hesap 200TL'dir. Almak isteyenler ravenger.09@hotmail.com.tr adresini eklesinler.
07 Mart Pazartesi saat 17.00'dan itibaren iletişim başlayacaktır.
Ödeme şöyle olacaktır. Siz PTT'den yatıracaksınız. Ben parayı internette gördüğüm zaman size ID ve şifreyi yollayacağım. E-postanıza aktarımı başlatacağım.
Eğer bana güvenmek istemezseniz birçok forum adresindeki rütbelerime bakabilirsiniz.
Kazık atmaya çalışacak arkadaşlar hiç denemesin. Kesinlikle ödeme gerçekleşmeden hesabı vermem. Böyle bir kazığı bir kere yemiştim.
Allah, Kur'anı Kerim çarpsın ki para ödendiği zaman hesabı vereceğim.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...