- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler ben oyuna giriyodum gayet güzel oynadım hiç bir türlü hile,küfür,bot gibi şeyler kullanmadım sabah kalktım pc yi açtım fakat METIN II TORRENT 95.6 da durdu gayet normal giren şey niye dolmuyo [Ivır Zıvırlar fln kapalı pc hiç deymiyorum ara da bi "PACH ERORR" veriyo kaynaklar falan hep %0] [Ne yapabilirim söyleyene ++rep lütfen yardım edin]
:ka24::ka24:

:ka24::ka24:- Katılım
- 6 Mar 2011
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oyunu silip yükledim ha
- Konular
- 4
- Online süresi
- 28m 45s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
İSTERSEN METİN2Yİ TORRENTSİZ DE KULLANABİLİRSİN.
ÖNCE İNDİR AÇIKLAMA ALTTA:
Metin2 Hackshield / No Patch Kurulum:
İndirdiğiniz dosyanın içindeki Nopatch.exe adındaki uygulamayı Metin2_Turkey içine atın ve çalıştırın. Karşınıza gelen ekrandaki Goice butonuna tıkayın.Metin2 Torrent yüklemeden açılacaktır.Ayrıca Hackshield engellenmiş olacaktır.
Ayrıca Bu Program hilelerin engelini de kaldıracaktır eski hileleri kullanabilirsin
+RePi Çok GörmeyeliM :ka19:
ÖNCE İNDİR AÇIKLAMA ALTTA:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Metin2 Hackshield / No Patch Kurulum:
İndirdiğiniz dosyanın içindeki Nopatch.exe adındaki uygulamayı Metin2_Turkey içine atın ve çalıştırın. Karşınıza gelen ekrandaki Goice butonuna tıkayın.Metin2 Torrent yüklemeden açılacaktır.Ayrıca Hackshield engellenmiş olacaktır.
Ayrıca Bu Program hilelerin engelini de kaldıracaktır eski hileleri kullanabilirsin

+RePi Çok GörmeyeliM :ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)