HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
admlar urasiolar bunları bulmak icin evet doru.Alıntı yazmadım icinde özür ordada hatam var oda doru.Ama bana hırsız deme özellikle emek hırsızı hic deme.Ben bu sitede bilmeynler icin pylastım.Hem bu sitenin nesi varda sen " adamlar 4 sa. uğraşıyor senin bu tarz sitelere vemen için mi :S " demissin.Beğenmiyosan girme krdesim siteye.KücükCocuk forumumuzuda kötülüor bu sahıs lütfen gereğini yap
Sen orda salak diyerek bana hakaret ettin bu 1
Serefsiz emek hırsızı diyerek bska bir hakaret ettin bu 2
Alıntı yazmamam hataydı kabul bu 3
Sonucta bu videolar,hackler ve buglar bu sitede pylasılmamıs ondan pylastım bu 4
Bana ettğin küfürleri gectim "4 sa. uğraşıyor senin bu tarz sitelere vemen için mi " demissin peki ben sana soruyorum bu siteyi beğenmiosan sevmiyosan nie griosun 5
Forumumuzu kötüledin bu 6
Git arsivoyunları.com ' a gir ve birdaha bu site girme beğenmiosan bu 7
Bana hakaret ettin ve siteyi kötüledn buda siteden uzaklastırılmana yada hesabının kapatılmasına neden olacak buda 8
KücükCocuk lütfen cracker adlı sahısa gereken cezasını ver
Serefsiz emek hırsızı diyerek bska bir hakaret ettin bu 2
Alıntı yazmamam hataydı kabul bu 3
Sonucta bu videolar,hackler ve buglar bu sitede pylasılmamıs ondan pylastım bu 4
Bana ettğin küfürleri gectim "4 sa. uğraşıyor senin bu tarz sitelere vemen için mi " demissin peki ben sana soruyorum bu siteyi beğenmiosan sevmiyosan nie griosun 5
Forumumuzu kötüledin bu 6
Git arsivoyunları.com ' a gir ve birdaha bu site girme beğenmiosan bu 7
Bana hakaret ettin ve siteyi kötüledn buda siteden uzaklastırılmana yada hesabının kapatılmasına neden olacak buda 8
KücükCocuk lütfen cracker adlı sahısa gereken cezasını ver
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...