Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

RuBi AiLe Degerine Kufur

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan CansinSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!



Buda kufur Neden ilgilenmiyorsunuz syn : Gm onlar bir ss de ezik yazarlar 3 gun ban yer millet onlarin ss olunca kimse kaileye almaz torpilmi var acaba
 
Adam Dogru Soylemiş acıyorum anne ne babana harbı bak RuBi o lafı ıyı demıs senın gibi bi pi.... dogurmus ıste bıraz ınsan olmayı dene hep hayvanlık nereye kadar medenıyet ogren ınsan ol dogru sen mı ınsan olcann sokaktakı kopekler ınsanlasır ama sen yıne ınsan olaman yıne olaman cümle alem gorsun senın nasıl bir insan oldugunu anlasın ;)
 
Sen milleti taciz et.Küfre zorla snrada ndn ban yemiyor de.Kaç tane çarınla paket kuruyon hepsinin ss lerini yolluyoruz gidip 1 tane daha çar açıp millete küfür ediyorsan.İnsanı çileden çıkartıyorsun snrada gelip ndn ban yemiyor diyorsn.Efendi ol adam ol kimseye bahane bulma.
 
Onunda küfür etmemesi gerek.Ama senin yaptığın harbiden ayıp yani.

Dünkü ss de kendini ele vermişsin küfürlü pazarların gözükmüş bide ss diye bildiriyosun ne diyim ben sana.



:rolleyes:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst