emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Bakan Cevaplayınca Şaka Sandı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu_14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bakan Telefonu Cevapladı, Abone Kamera Şakası Sandı. İşte O İlginç Diyalog.

Vodafone tarafından Elazığ'da kurulan yeni çağrı merkezi Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından törenle açıldı.

2023'TE TÜRKİYE, DÜNYA'NIN 10 BÜYÜK ÜLKESİ ARASINA GİRECEK

Vodafone'un tarafından Elazığ'da 3800 metrekarelik alan üzerine kurulan ilk etapta 250 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezindeki çalışan sayısı kademeli olarak 500 kişiye ulaşacak. Türkiye genelinde Vodafone abonelerine hizmet verecek olan çağrı merkezinin açılışını düzenlenen törenle Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Elazığ AKP milletvekilleri Necati Çetinkaya, Tahir Öztürk, Hamza Yanılmaz ve Faruk Septioğlu, Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray tarafından hizmete açıldı.

Törende konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, büyük devletlerin lafla olmadığını belirterek, " bakın şurada civarımızdaki ülkelerde karışıklık yaşıyoruz. Libya'da iç savaş var, kargaşa var, orada da yaşayan vatandaşlarımız var. Türkiye 48 saat içerisinde hava yoluyla, deniz yoluyla gitti binlerce vatandaşını o ateşin içinden çekip aldı. İşte büyük devlet bu. Bütün devletler bizden yardım istedi. 30 ülkeye Amerika?dan tutun, Suriye?ye kadar, Vietnam?a kadar, Filipinlere kadar yardım yaptık. 4 bin tane de orada mağdur yabancı ülke vatandaşını getirdik. Şimdi Suriye?nin 815 tane vatandaşı Marmaris?e yanaşıyor, oradan alacağız, onları da misafir edip memleketlerine göndereceğiz. Eskiden bir yerde bir karışıklık olduğu zaman Amerika, İngiltere havadan denizden gitti, vatandaşlarını aldı götürdü diyorlardı. Biz de diyorduk ?Yav helal olsun ne büyük devletler?. Şimdi bunu Türkiye yapıyor. Hem de 30 bin vatandaşının 25 binini 10 gün içinde burnu kanamadan aldı geldi. İşte bu, bu ülkenin, Türkiye?nin başarısıdır. Dünyanın en hızlı feribotlarını biz gönderdik. Başka hızlısı yok. Bizim genel müdürlüğümüz döneminde alınmıştı. Denizde 75 km hızla gidiyor. 18 saatte Libya?ya gittiler. Eskiden 18 saatte İstanbul?dan kalkıp Erzincan?a otobüsle gidemiyordun. Şimdi Libya?ya gidiyor vatandaşını alıp geliyor, Türk nereden nereye geldi. Dünyanın 26?ıncı büyük ekonomisiyken şimdi 16?ıncı olduk. Bununla da yetiniyormuyuz, hayır. Hedef 10 ülke arasına girmek. Türkiye?ye yakışan budur. 2023?te bu ülkeyi dünyanın 10 büyük ülkesi arasına sokmaya ahdettik, karar verdik, bunu da milletimizle başaracağız. Ekonomiyi üreterek güçlendirerek bunu başaracağız." dedi.

Bakan Yıldırım konuşmasının sonunda, "Artık her şey değişti. Devletlerin işi belli. Güvenlik, adalet, eğitim, sağlık. Aslında bunlar da yavaş yavaş azalıyor. İş adalete ve güvenliğe kalıyor. Bunlar vatandaşın en acil ihtiyacı. Bunları sağlıyorsan gerisini vatandaş halleder." diyerek, çağrı merkezine geçti.

ABONE, KAMERA ŞAKASI SANDI..

Çağrı Merkezi?nin operasyonuna başlamasıyla birlikte ilk çağrıyı alan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bir Vodafone abonesinin bilinmeyen numaralara ilişkin sorusunu yanıtlayarak, merkezin yüksek teknolojisini bizzat deneledi. Vodafone Elazığ Çağrı Merkezi?nin ilk çağrısını yanıtlayan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile çağrı merkezini arayan kişi arasında keyifli diyaloglar yaşandı. Bakanın telefonu cevaplandırdığına inanamayan çağrı merkezi müşterisi, bakana iki kez bunun kamera şakası olup olmadığını sordu.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım bir süre sohbet ettiği Alican isimli müşteriye; Bakanlıktan 10 Mart?ta istifa edeceğini ve işsiz kalacağını söyleyerek Alican Bey?e ne iş yaptığını sordu. Samsunlu Alican Bey?in Tekstil işiyle uğraştığını öğrenen Bakan Yıldırım, "Bana uymaz, o zaman hanımı göndereyim." karşılığını verdi. Bakan Yıldırım, esprili ve uzun bir sohbet gerçekleştirdiği Alican isimli müşteriye, "İşsiz kaldığımda ne olur ne olmaz, ben sana numaramı vereyim sen beni bir ara." diyerek numarasını verdi ve yanında bulunanları kahkahaya boğdu.

Yapılan açılış töreninin ardından Türk Telekom Elazığ İl Binası?na giderek TİVİBU canlı yayınına konuk olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım akşam yemeğinin ardından özel uçakla Erzincan'a gitti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri