tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Satin Animasyon Yapımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan p34rl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 412

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar, göze hoş gelen bir animasyon efektini sizlerle paylaşmak istedim, ders yabancı bir siteden alıntıdır dersi veren kişinin ismi : MickM 'dır.

1-)Kendi belirlediğimiz ölçülerde bir sayfa açıyoruz, ben 500x300 kullandım.
17523033hz3.jpg

2-)Rectangle Tool ile bir alan çizdim, ardından "Blending Options" bölümüne geldik.
50929296he8.jpg

3-)Blending Options sekmesinden "Satin" bölümüne geldik ve aşağıdaki ayarları uyguladık.
54641461gh4.jpg

4-)Ardından Gradient Overlay kısmına gelerek aşağıdaki ayarları uyguladık.
61580909tg2.jpg

5-)Photoshop'tan ImageReady'ye geçtik.
55262464ml5.jpg

6-)Blending Options sekmesinden "Satin" kısmını açtık ve "Angle" kısmını "0" yaptık.
61568794ci7.jpg

7-)Duplicates current frame tuşuna basarak hareket penceresindeki layerımızı kopyaladık, ardından tekrar "Blending Options"'a girdik ve "Satin" kısmındaki "Angle"'yi "90" yaptık.
69688525qb2.jpg

43238100vr6.jpg

8-)Ardından tekrar "Duplicates current frame" tuşuna basarak layerımızı duplicate ettik ve tekrar Blending Options'a girerek "Satin" kısmındaki "Angle"'yi "180" yaptık.

9-)Tekrar "Duplicates current frame" tuşuna basarak layerımızı duplicate ettik ve ardından Blending Options'a girerek "Satin" kısmındaki "Angle"'yi "-90" yaptık.

10-)Animasyon kısmından dördüncü layerımızı seçerek "Tween" tuşuna bastık ve aşağıdaki şekilde uyguladık.
Tween With: Last Framme
Frammes Add On : 10
Paramaters : Hepsi işaretli olacak.

11-)Animasyon kısmından üçüncü layerımızı seçerek "Tween" tuşuna bastık ve önceki gibi uyguladık.

12-)Animasyon kısmından ikinci layerımızı seçerek "Tween" tuşuna bastık ve önceki gibi uyguladık.

Sonuç
sonucbd2.gif

Ders alıntıdır, Türkçeleştirme kendime aittir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri