kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bırakma Süreci :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 818

skipper

Level 2
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Sizlerle bu siteyi takip ederek tanıştım ve hep birlikte güzel bir oyun keyfi yaşamış bulunmaktayız.Bazı tatsız olaylar olsa da kimin kalbini kırdıysam da çok özür diliyorum.Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılabileceği gibi MMOMt2 1 üyesini kaybetme sürecinde.Oyunu bırakmak istemiyorum ama yetersiz ilgi ve değerli itemlerimi -BUG mu LAG mı çözemedim- kaptırmam sebebiyle oyunu bırakma sürecine girdim.Umarım kimse böyle bir olay yaşamaz.Ben ticketımı attım yardım bekledim foruma mesaj attım yine yardım bekledim ama nafile item iadesi yapılmıyormuş :( kaybettiğim itemler sizi zarara sokacak itemler bile değil ( Sayın Yetkililer ) fakat yine de iade yapılmadığı için şuan oyunu bırakma sürecindeyim.Ticket bölümü açmışsınız oyuncularımız herhangi bir sıkıntı yaşadımı hemen burdan bizimle irtibata geçsinler diye fakat ticket mesajıma da cevap gelmedi.

Beni soyan kişinin Karakter adı : KuDeRePeReST kanıtım yok -Bilgisayarımdaki bir teknik arıza nedeniyle- Ama Cenab-ı Hak Biliyorki bu kulu bu oyunu oynadı zamanını harcadı emek verdi fakat sonu üzücü bitti.Beni soyan o oyuncu elbet cezasını öbür dünyada bulacak.MMOMt2 yönetimi size sesleniyorum kaybettiğim itemleri hatırlıyorum ve ticketımda bunu belirttim.İster iade yapın ister yapmayın çünkü ben biliyorum ki iade yapmayacaksınız.Ama yine de oyunda güvenliği iyi sağlamanızı tavsiye ediyorum aksi takdirde bugün 1 Oyuncu kaybetmişsiniz yarın 5 bu böyle devam edip gider.Bu Arada size hesap sorduğumu sanmayın sadece açık açık bu güvenlik eksiğini belirttimki diğer oyuncular benim gibi üzülmesin.Yine de güzel bir oyun keyfi yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum.Allah'a emanet olun Müslüman Kardeşlerim :l04::l04:

Hadi Selamunaleyküm

Son düzenleme:
realde başarilar ;) her edit kaybedene verseler tabi olr :D

ve dielim 1 editinvar fazladan 5 edit demedigin ne malum ben seni kötülemek amaçli demiyorum yonetimide düsünmen lazim kardeşim onlardan bişi eksilmez ama çakallik yapip fazla edit istemicen ne malum bunlari göz onunde bulundur bilgisayarinda teknik ariza varsa servisine yolla yapdir kisa zamanda bida olmaz aynisi dvm edersin iyi oyunlar iyi forumlar güle güle ^^;=

Benim istediğim itemler editli felan değil.Sadece özellikli ve bir kaç +2 taş basılı zaten ticketta da belirttim gidip de sizden muharebe veya kraliyet zırhı felan istemiyorum.Kaybettiğim itemleri verseniz ne umrumda vermeseniz ne umrumda çünkü vermeyeceğinizi adım gibi biliyorum.Sloganınız da Türkiyenin en eski ve engüvenilir serverı.Hiç te güvenilir değil adamlar BUG hack aklınıza gelecek her şei yapıyorlar ben size doğruları söylüyorum Allah-u Teala da bunu biliyor ve bana sabır veriyor Elhamdulillah.

Son düzenleme:
Benim istediğim itemler editli felan değil.Sadece özellikli ve bir kaç +2 taş basılı zaten ticketta da belirttim gidip de sizden muharebe veya kraliyet zırhı felan istemiyorum.Kaybettiğim itemleri verseniz ne umrumda vermeseniz ne umrumda çünkü vermeyeceğinizi adım gibi biliyorum.Sloganınız da Türkiyenin en eski ve engüvenilir serverı.Hiç te güvenilir değil adamlar BUG hack aklınıza gelecek her şei yapıyorlar ben size doğruları söylüyorum Allah-u Teala da bunu biliyor ve bana sabır veriyor Elhamdulillah.

online olduğun zaman bana formdan ö.m at. zararını ben telafi edeceğim..

Oyuna Veda bölümüne açsaydınız daha uygun olurdu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri