- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Artık abartılmaya başlayan Türkçemizin yanlış kullanılmasına daha doğrusu bilerek yanlış kullanılmasına izin vermiyeceğiz.
Örnek:
coq =Çok
sewdiğiniz=sevdiğiniz
warmı=varmı,
bole=böyle,
cefap=cevap,
sevmıorum=sevmiyorum
gusel= güzel
yoq=yok
nie=niye
ii=iyi
Uzun bir liste oluşturulabilir.
Son günlerde de Türkçe'yi katletmeyi engellemeye çalıştıkça bu seferde imla ve yazım kuralları alt üst etmeye başladık.
Örnek:
Web sayfa tasarLayıcıLarı için çeşitLi araçLarı bünyesinde topLayan ve birçok işLemi yapmanıza yarayan güzel bir uyguLama.
SayfaLarınızda kuLLanmak istediğiniz ama farkLı programLara başvurarak yaptığınız işLemleri tek programda haLLetmek mümkün.
Yani ne var bu kadar Türkçe'mizi baltalamakta anlamadım gitti. Türkiye'de yaşıyorsak ve Türkçe konuşuyorsak bu işi adam gibi yapalım, unutmayalım ki bu dil, bu topraklar katledildiği kadar kolay kazanılmadı, daha duyarlı olalım lütfen.
AlıntıdırFakat ben bunun her forumda bulunması gerektiğini düşünüyorum. En azından sadece biraz daha az türkçe dışı sözcükler kullanmaya çalışalım
(Konunun nereye uygun olduğunu bulamadım yanlışsa yer taşınsın)
Örnek:
coq =Çok
sewdiğiniz=sevdiğiniz
warmı=varmı,
bole=böyle,
cefap=cevap,
sevmıorum=sevmiyorum
gusel= güzel
yoq=yok
nie=niye
ii=iyi
Uzun bir liste oluşturulabilir.
Son günlerde de Türkçe'yi katletmeyi engellemeye çalıştıkça bu seferde imla ve yazım kuralları alt üst etmeye başladık.
Örnek:
Web sayfa tasarLayıcıLarı için çeşitLi araçLarı bünyesinde topLayan ve birçok işLemi yapmanıza yarayan güzel bir uyguLama.
SayfaLarınızda kuLLanmak istediğiniz ama farkLı programLara başvurarak yaptığınız işLemleri tek programda haLLetmek mümkün.
Yani ne var bu kadar Türkçe'mizi baltalamakta anlamadım gitti. Türkiye'de yaşıyorsak ve Türkçe konuşuyorsak bu işi adam gibi yapalım, unutmayalım ki bu dil, bu topraklar katledildiği kadar kolay kazanılmadı, daha duyarlı olalım lütfen.
AlıntıdırFakat ben bunun her forumda bulunması gerektiğini düşünüyorum. En azından sadece biraz daha az türkçe dışı sözcükler kullanmaya çalışalım

(Konunun nereye uygun olduğunu bulamadım yanlışsa yer taşınsın)
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)