Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[MOD] + [GM] + [VIP] + [EDIT] Arıyorum Serverıma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

bn mail attım sana

İsim: Anıl
Soyİsim: -
Doğum Yeri: İstanbul
Bildiğiniz Kodlar: Bulabildiğim Tüm Kodları Biliyorum. Gm Kod Programları Vb. Gibi program indirdim onu kullanıyorum. Onun dışında kodların bir çoğu ( Bulabildiğim Kadarıyla ) çıktı halinde elimde var.
Metin2 İle Aranız Nasıl: Metin2 ye 2-3 yıldan beri oynuyorum. Normal de 2-3 yıllık tecrübem var. Pvp serverlarda oynuyorum. Pvp server bilgi dağarcığımı geliştiriyor ve daha basit olduğu için insanı sıkmıyor.
Neden Sizi Seçmeliyim: Bir şansımı deniyeyim dedim. Hamachi hariç Serverlara Gmlik başvurusu yapsam Kabul edilmiyorum. Bana güvenebileceğini umuyorum. Sizi boş çevirmeyeceğim.
Kaç Kere GM Oldunuz: Hamachi Serverlarda Gm lik yaptım : 3 kere Gm lik Yaptım.
Online Sürem : Günde Hafta içi 8 Saat Hafta Sonu 8-15 Saat

Birazda Güvenilir Birilerine Yer Verelim Diyorsanız Beni Seçebilirsiniz.

İletişim İçin Mesaj Atın E-Posta Adresimi Yollarım ...

Başvurumu Değerlendiriseniz Mutlu Olurum...
En Kısa Zamanda Olumlu / Olumsuz Yanıtınızı Bekliyorum ...

Not: Beni Tanımak , Nasıl Biri ( Güvenilir , Saygılı , İyi Türkçe Telafuzu vb. gibi ) Olduğumu Anlamak İçin MSN'den Sohbet Edebiliriz. Beni Tanırsanız Sevip , Serverinizi Bana Bırakabilecek Güvene Sahip Olabilirsiniz .

Aslında Tam İstediğiniz Gibiyim
Pek Teknik Şeyler Bilmiyorum Fakat Tam user Çekebilecek, Eventlerle İlgilenebilecek, Kullanıcı Sorunlarıyla İlgilenecek, Oyunu Daha Neşeli Hale Getirir İken Aynı Zamanda Kuralları Harfiyen Yerine Getirebilecek ... vb. gibi yani Biriyim ...

Beni Seçerseniz Çok Memnun Olurum.

Son düzenleme:
Gm olmak isterim

Malesef.. Uygun Birisini Bulamadım Ben "ProfesyoneL" Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri